Крем гель 39 екстрактів, Нове Життя, 50 мл

2 відгуки

Код:  129943371

Крем гель 39 екстрактів, Нове Життя, 50 мл

2 відгуки

Код:  129943371

Продавець:SUN

4.7/5  ( 21 оцінок )

125

Є в наявності

91

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

універсальний гель на основі 39 екстрактів - незамінний засіб на всі випадки життя. Комбінація біологічно активних речовин гелю стимулює швидке загоєння порізів, опіків, допомагає при укусах комах, знімає свербіж. Засіб можна використовувати при обмороженнях чи для заспокоєння подразнення шкіри. Завдяки комплексній формулою цілющих інгредієнтів гель надає антисептичну, протизапальну і дезінфікуючу дії, підсушує запалення та усуває прищики. Унікальний склад та широкий спектр властивостей гелю подбає про здоров'я шкіри і вирішить будь-які проблеми.

ОБСЯГ

50 мл

СКЛАД

вода демінералізована, стабілізатор, вітамінний комплекс (Е, F), циклометикон, екстракт лопуха, пирію екстракт, екстракт амаранту, конюшини екстракт, екстракт календули, березових бруньок екстракт, екстракт кори дуба, льону екстракт, споришу екстракт, екстракт сосни, екстракт ромашки, екстракт звіробою, герані екстракт, екстракт липи, живокосту екстракт, екстракт лаванди, полину екстракт, екстракт волошки, барвінку екстракт елеутерококу екстракт, екстракт алое віра, екстракт калини, конвалії екстракт меліси екстракт, екстракт розторопші, суниці екстракт, екстракт чистотілу, екстракт пастушої сумки, фіалки триколірної екстракт, екстракт подорожника, екстракт шавлії, кардамону екстракт, екстракт каштана, цетрарія екстракт квіткового пилку екстракт, екстракт волоського горіха, екстракт родіоли рожевої, бузку екстракт, екстракт безсмертника, ефірна олія розмарину, чайного дерева, ефірна олія, алантоїн, Д пантенол, гліцерин, цетилстеариловый спирт, ПЕГ-40 (касторова олія), антисептик.
Не містить штучних барвників.

СВІДЧЕННЯ

стимулює швидке загоєння порізів, опіків, допомагає при укусах комах, знімає свербіж. Засіб можна використовувати при обмороженнях чи для заспокоєння подразнення шкіри.

ВЛАСТИВОСТІ КОМПОНЕНТІВ

Екстракт Лопуха — нормалізує секрецію сальних залоз, усуває лущення, відновлює бар'єрну функцію шкіри. Надає очищаючу дію на шкірні покриви, завдяки чому ефективно застосовується при різних шкірних захворюваннях, гнойничках, фурункульозі, вугрової висипки, алергічних реакціях. Має протизапальні і антибактеріальні властивості.

          Екстракт волошки — знижує стресові навантаження на шкіру, що виникають внаслідок забруднення атмосфери, УФ-випромінювання, різких перепадів температур. Волошка прибирає набряклість шкіри, розгладжує перші зморшки, звужує пори, регулює секрецію сальних залоз.

Екстракт пирію — перешкоджає розвитку ракових клітин, забезпечує достатню зволоженість і захист шкіри. Активні компоненти амаранту збагачують шкірні клітини киснем і запобігають згубний вплив на них вільних радикалів, тим самим допомагають сповільнити процес старіння шкіри. Амарант сприяє регенерації (відновленню) і омолодженню шкірних покривів.

Екстракт амаранту — перешкоджає розвитку ракових клітин, забезпечує достатню зволоженість і захист шкіри. Активні компоненти амаранту збагачують шкірні клітини киснем і запобігають згубний вплив на них вільних радикалів, тим самим допомагають сповільнити процес старіння шкіри. Амарант сприяє регенерації (відновленню) і омолодженню шкірних покривів.

Екстракт конюшини — активізує мікроциркуляцію в шкірі, знімає запалення, значно покращує тонус шкіри і омолоджує її. Він сприяє збільшенню вироблення гіалуронової кислоти і біосинтезу колагену, підвищує щільність шкіри і помітно покращує зовнішній вигляд шкіри. Його антисептичні властивості застосовують при лікуванні фурункулів, опіків, виразок і псоріазу.

Екстракт календули — завдяки чудовим поживним і вітамінізуючу властивостями, календула покращує стан і колір шкіри, робить її ніжною і здоровою. Екстракт прискорює регенерацію тканин, загоює тріщини та рани, захищає клітини шкіри від пошкодження та передчасного руйнування, оздоровлюючи шкірний покрив.

Екстракт бруньок берези — володіє потужним антисептичною властивістю. Тонізує і пом'якшує шкіру. Проявляє протизапальну та протигрибкову дії. Заспокоює шкіру, зменшуючи подразнення і почервоніння шкіри.

Екстракт Дуба — володіє м'яким в'яжучу, протизапальну, протиалергічну, протигрибкові властивості. Здатна загоювати тріщини і ранки на шкірі, зміцнювати судини, усувати зморшки. Робить шкіру пружною і еластичною.

Льону екстракт — використовується як омолоджуючий і бактерицидний засіб, яке багате вітамінами і мікроелементами, а також жирні омега-3 кислотами, які мають велику цінність для організму. Зволожує і живить шкіру, сприяючи збільшенню еластичності і забезпечуючи пом'якшувальний ефект. Допомагає довше зберегти молодість і привабливість шкіри.

Споришу екстракт — сприяє біосинтезу колагену, що забезпечує міцність і еластичність сполучної та епітеліальної тканини. Має антимікробну і тонізуючою властивостями.

Сосни екстракт — діє як потужний антиоксидант, зміцнює стінки судин і захищає волокна колагену і еластину від пошкодження вільними радикалами. Чинить виражену антисептичну, бактерицидну і загоює дії. Покращує виведення токсинів та радіонуклідів з організму людини, сприяючи тим самим загальному зміцненню організму і збереження молодості і тонусу.

Ромашки екстракт — має протизапальну властивість. Надає на шкіру пом'якшувальну і заспокійливу дії, стимулює регенерацію клітин. Покращує капілярний кровообіг.

Звіробою екстракт чинить протизапальну дію і має антимікробну властивість. Знімає спазми судин, зміцнює стінки капілярів, покращує венозний кровообіг, стимулює регенерацію. Особливо добре застосовувати при роздратованою, чутливій шкірі. Допомагає заспокоїти і усунути вид червоної подразненої шкіри.

Герані екстракт — нормалізує роботу сальних залоз у жирної шкіри, усуває запалення і лущення у чутливої і пошкодженої шкіри, відмінно зволожує суху шкіру. Стимулює регенерацію клітин, що особливо корисно після опіків, обморожень і при вірусних ураженнях шкіри. Надає антисептичну, протизапальну дію.

          Екстракт липи — тонізує шкіру, сповільнює процеси старіння і розгладжує зморшки. Добре захищає шкіру від обвітрювання і лущення. Надає заспокійливу, протизапальну, протимікробну дії. Підвищує еластичність, прискорює загоєння дрібних ран і тріщин на шкірі.

Живокосту екстракт — виявляє протизапальну, антисептичну і ранозагоювальну дії. Обволікає і пом'якшує шкіру, надаючи їй здоровий зовнішній вигляд, покращує мікроциркуляцію крові, знімає напругу з м'язів і зміцнює шкірну тканину. У живокіст містить алантоїн, який стимулює оновлення клітин і знімає запалення.

Екстракт лаванди — знімає роздратування і запалення на шкірі, усуває почервоніння, лущення і свербіння. Ефективний для проблемної шкіри, яка страждає від вугрової висипки. Чинить бактерицидну, дезинфікуючу, антисептичну та протизапальну дії.

Екстракт полину — вбиває хвороботворні мікроорганізми, сприяє швидкому загоєнню тріщин і ранок, знімає набряклість. Він надає біостимулюючого дію, покращує мікроциркуляцію в капілярах, знімає напругу і стрес, а також стимулює, очищає і освітлює шкіру. Надає тонізуючий, антисептичний і протизапальний ефект. Підвищує опірність епідермісу до несприятливих впливів навколишнього середовища та фактора старіння.

Барвінку екстракт — надає в'яжучу, антисептичну та тонізуючу дії. Покращує кровообіг і зміцнює стінки капілярних судин. Сприяє загоєнню дрібних тріщин і ран на шкірі, знімає запалення і подразнення, зменшує вугровий висип на проблемній шкірі.

Елеутерококу екстракт — чинить нормалізуючу дію на ліпідний обмін. Сприяє прискоренню регенерації клітин і загоєння ран, піднімає тонус шкіри, що в'яне, допомагає боротися з негативними впливами екологічних факторів і стресами.

Алое віра, екстракт — натуральний засіб із зволожуючим і регенеруючі властивості. Має антимікробну (бактерицидну) дію, прискорює загоєння ран, незамінний при сонячних опіках або обмороженні. Ідеально підходить для чутливої шкіри. Екстракт алое віра ефективно живить і зволожує шкіру, так як захищає гідроліпідний шар і одночасно насичує її киснем.

Екстракт калини — сприяє загоєнню ран і дрібних тріщин, покращує циркуляцію крові і обмінні процеси епідермісу. Підвищує еластичність шкіри, зміцнює тканини і стінки судин.

Екстракт конвалії — володіє потужним зволожуючим, зміцнює і омолоджуючим діями. Підвищує тонус і поліпшує зовнішній стан шкіри.

Меліси екстракт — має виражену протизапальну дію, ефективно нормалізує секрецію сальних залоз, м'яко очищає і дезинфікує шкіру.

Екстракт розторопші — здатний нейтралізувати клітини шкіри, які мутували після впливу довгохвильового ультрафіолетового випромінювання, а також захищає від УФ-індукованого раку шкіри і фотостаріння. Стимулює клітинне оновлення шкіри, допомагає впоратися з вікової сухістю і відновлює еластичність.

Екстракт суниці — міститься велика кількість міді, що стимулює вироблення колагену. Робить шкіру ніжною і пружною. Надає зволожуючу, антиоксидантну, протизапальну та протимікробну дії, уповільнює процес старіння шкіри.

Екстракт чистотілу — активно очищає, пом'якшує та дезінфікує шкіру. Він знімає запалення, почервоніння, лущення і сухість шкіри. Екстракт виявляє противоалергическое дію, загоює дрібні садна, порізи і тріщинки. Сприяє зникненню пігментних плям і інших дефектів шкіри.

Екстракт пастушої сумки — посилює регенерацію тканин. Виявляє протинабрякову дію. Зміцнює стінки кровоносних судин, сприяє розщепленню жирів, виведенню токсичних речовин з організму.

Фіалки триколірної екстракт — є природним фітоестрогеном, захищає і заспокоює шкіру, надає їй сяйво і пружність. Екстракт фіалки чинить пом'якшувальну, протизапальну, загоює і протиалергічну дії, дає позитивний ефект при догляді за запаленої і лупиться шкірою, а також при вугрової висипки. Володіє зволожуючим і пом'якшувальною властивостями, насичує шкіру вітамінами і надає їй здоровий, рівний колір.

Екстракт Подорожника — застосовується для загоєння дрібних пошкоджень. Він покращує кровообіг, що сприяє розсмоктуванню синців і гематом, розгладженню шрамів. Надає заспокійливу дію, регулює роботу сальних залоз, повертає в'янучої шкірі еластичність, розгладжує зморшки, знімає набряки.

Екстракт шавлії — володіє чудовим протигрибкову, антибактеріальну та дезодоруючі властивості. Сприяє загоєнню тріщин, саден і інших дефектів шкіри. Є ефективним засобом для профілактики грибкових захворювань. Відновлює шкіру і підвищує її тонус.

Кардамону екстракт — чинить виражену антимікробну дію. Має антисептичну і дезинфікуючу властивостями. Підвищує тонус і зовнішній вигляд шкіри.

Екстракт Каштана — чинить протизапальну, тонізуючу дії. Покращує мікроциркуляцію, зменшує приплив крові до поверхневих шарів шкіри і зміцнює стінки капілярів і вен. Екстракт каштану попереджає утворення тромбів у кровоносних судинах ніг, зменшує целюліт і захищає від негативного впливу Уф-випромінювання.

Цетрарія екстракт — має протимікробну, ранозагоювальну та антисептичні властивості. Загоює дрібні подряпини і ранки. Зволожує шкіру і відновлює її пружність, а також чинить антимікробну дію.

Екстракт квіткового пилку — насичує шкіру цінними рослинними компонентами, покращує ріст клітин і нормалізує процеси проліферації і кератинізації. Шкіра очищається від лусочок, стає більш еластичною. Поліпшуються процеси мікроциркуляції, що сприяє зникненню проявів псоріазу.

Волоського горіха екстракт — має антиоксидантну властивість. Оберігає шкіру від ультрафіолетового випромінювання і радіації, допомагає боротися з вугровим висипом. Відновлює і запобігає старінню шкіри.

Екстракт родіоли рожевої — стимулює оновлення клітин і обмін речовин, володіє загоюючою і протизапальною властивостями. Має яскраво виражену тонізуючу дію. Поліпшує дихання кліток шкіри, захищає її від морозу і холоду.

Бузку екстракт — надає очищаючу, тонізуючу, протизапальну дії на шкіру. Зміцнює і живить шкіру, насичуючи вітамінами.

Екстракт безсмертника — зміцнює стінки кровоносних капілярів, знімає спазми. Має виражену кровоспинну і загоюючою діями і сприяє зменшенню шрамів і регенерації шкіри. Перешкоджає передчасному появи мімічних зморшок.

Ефірне масло розмарину — чинить протизапальну, антибактеріальну і регенеруючу дії. Масло глибоко очищає і дезінфікує пори, сприяє нормалізації роботи сальних залоз, підсушує і трохи стягує шкіру. Відновлює еластичність верхнього шару шкіри (епідермісу) та робить її більш грубі ділянки.

Ефірне масло Чайного дерева володіє сильним дезинфікуючим і антимікробну ефектом. Чайне дерево підсушує запалення, знімає набряклість і усуває дрібні прищики.

Вітамінний комплекс (Е, F) — сприяє відновленню ліпідного шару шкіри, формування її захисного бар'єра й зволоженню шкіри, захищаючи клітини від передчасного старіння.

          Вітамін Е — антиоксидант, що володіє яскраво вираженим омолоджуючі властивості. Він прискорює клітинне оновлення допомагає захистити епідерміс від впливу ультрафіолетового випромінювання, пом'якшує, сприяє загоєнню ран і тріщин. Вітамін Е гальмує процес фотостаріння шкіри, бореться з сухістю шкіри, підтримуючи водно-ліпідний баланс, вирішує проблему пігментних плям, веснянок і шрамів від вугрової висипки, має заспокійливу дію, знімаючи запалення, подразнення і лущення шкіри.

          Вітамін F — сприяє відновленню ліпідного балансу шкіри і формування її захисного бар'єра. Пом'якшує грубу, суху і потріскану шкіру.

          Д-пантенол — провітамін В5 має зволожуючу, загоюючою, розгладжує і пом'якшує властивостями. Він заспокоює шкіру, сприяє регенерації і загоєнню порізів і ран, знімає запалення, роздратування, надає шкірі еластичність, усуває лущення, бере участь у нормалізації клітинного метаболізму.

Гліцерин — зміцнює захисний бар'єр шкіри, сприяє збереженню вологи в шарах шкіри і захищає її від шкідливих хімічних сполук. Стимулює відлущування відмерлих клітин..

          Цетилстеариловый спирт — сприяє проникненню поживних речовин в більш глибокі шари шкіри, утворюючи вологоутримуючу плівку. Володіє дезинфікуючим властивістю, а також надає м'яке приємне відчуття шкірі.

PEG 40 (касторова олія) — володіє хорошим пом'якшувальною дією. Утворює захисну плівку на шкірі, перешкоджаючи зайвому випаровуванню вологи.

Циклометикон — покращує еластичність шкіри і надає їй відчуття м'якості і шовковистості.

Алантоїн — надає пом'якшувальну і зволожуючу дію на шкіру. Усуває лущення, посилює епітелізацію і регенерацію шкіри, робить її гладкою та еластичною.

Антисептик — збільшує термін зберігання готового косметичного виробу. Володіє антигрибковою та антибактеріальною ефектами.

Стабілізатор забезпечує стабільність готового продукту.

Рекомендації по застосуванню:

Невелику кількість гелю нанести на суху або злегка зволожену шкіру, на слизові оболонки або ранову поверхню.
Рекомендується використовувати:
- для поліпшення тонусу м'язів обличчя, шиї, рук, живлення шкіри, запобігання появи і розгладження дрібних зморшок, захисту шкіри в морозну або дуже жарку погоду;
- для зміцнення і поліпшення структури волосся, живлення коренів (втирати перед укладанням, розвівши у пропорції 1:10-1:20);
- для згладжування розтяжок на сідницях, стегнах, животі, молочних залозах, лікування і профілактики целюліту;
- для загоєння ран, опіків, трофічних виразок, порізів, швидшого розсмоктування синців, гематом, зняття болю при ударах і розтягненнях;
- знімає біль, набряклість, почервоніння після укусів комах;
- для лікування бешихових і опікових запалень, пролежнів;
- при гострих формах невралгії, невритах, радикулітах, міозитах, мастопатії, головний і суглобного болю - втирати в точку найбільшої болючості;
- при подагрі, артритах, артрозах, остеохондрозі хребта – втирати по масажних лініях (виводить солі сечової кислоти лише при регулярному і тривалому використанні);
- при плоскостопии, «косточках на ступне», трещинах пяток, варикозном расширении вен; 
- при пародонтозе, стоматите, кровоточивости десен, зубной боли, прорезывании зубов у детей; 
- улучшает перистальтику кишечника при атонических запорах (легкое круговое втирание в живот); 
- при насморке, гайморите (тампоны и смазывание слизистых до 6 раз в сутки), ангине (полоскание рта и смазывание миндалин или губ 3-4 раза в день), герпесе на губах, ларингитах или бронхитах – втирание в область шеи и грудной клетки; 
- при аллергических дерматитах, псориазе, экземе, нейродермите; 
- при геморої та тріщинах прямої кишки (нанесення гелю тонким шаром 3-4 рази в день).

Строки та умови зберігання: 24 місяці при температурі +5о+25оС. Протипоказання:

індивідуальна непереносимість компонентів.

Відгуки покупців 2

  • Валентина Яксун
    Відгук від покупця. Продавець: SUN

    Все отлично!Продавец перезвонил почти сразу после заказа. Отправили быстро. Товаром довольна. Реально помогает от укусов насекомых, брала специально для ребенка.

  • Наталія Миколаївна Балабайко
    Відгук від покупця. Продавець: SUN

    Прекрасний гель, користуюсь років шість. Заживляє рани швидко, допомагає при болях в горлі.

    Переваги:
    Якість і ціна
    Недоліки:
    Не знайшла