Слуховий апарат Axon K-188 внутрішньовушний

2 відгуки

Код:  132759526

Слуховий апарат Axon K-188 внутрішньовушний

2 відгуки

Код:  132759526

Продавець:E-Shop24

4.9/5  ( 114 оцінок )

615

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

4

Гарантія. 1 місяць гарантії від продавця Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Axon K-188 – мініатюрний внутрішньовушний слуховий апарат. На відміну від завушних, розміщується всередині вуха і складається лише з однієї частини (корпусу), в який вбудована електроніка слухового апарату. Маленькі розміри та тілесний колір апарату роблять його практично непомітним при носінні. Підходить як правого, так лівого вуха. В комплект входить зручний чохол для зберігання та транспортування слухового апарату. Ця модель практично непомітна для оточуючих. Пристрій розташовується всередині вушної раковини, а для зручного вилучення він забезпечений невеликим подовжувачем (пластикова нитка). Завдяки розміщенню у вушному каналі зберігаються природні акустичні переваги: зменшуються проблеми з шумом вітру, полегшується використання звичайного телефону і покращується здатність визначати напрямок звуку, що надходить. Батарейка розташована у кришці батарейного відсіку, яка одночасно служить і перемикачем Увімк./Вимк.

Характеристики:

Максимальний вихід звуку: 110±5 dB

Звук посилення: ≥30 dB ± 5 dB

Коефіцієнт гармонійних спотворень хвилі: ≤10%

Діапазон частот: 300~4000 Hz

Вихідні шуми: ≤40 dB

Струм: ≤3 mА

Живлення: ZA10 (2 шт. у комплекті).

Інструкція:

1.Відкрийте відсік для батарей, вставте відповідний елемент живлення (повітряно-цинкову батарею, акумулятор). Закрити відсік щільно (якщо відсік відкрити, апарат перестає працювати).

2. Прикріпіть до апарата беруш відповідного розміру та відрегулюйте звук регулятором звуку за допомогою спеціального пристрою у вигляді викрутки (якщо чуєте свистячий звук, переконайтеся, що беруш обраний потрібного розміру і апарат вставлений щільно у вухо).

3. Коли апарат не використовується, вийміть, будь ласка, батарейку, щоб вимкнути апарат.

Примітка: Якщо апарат не працює, переконайтеся, що елемент живлення вставлений правильно, не розряджений, беруш не пошкоджений і без забруднень. Не використовувати слуховий апарат під час купання, не тримати поряд із джерелами тепла.

Характеристики

Ступінь втрати слуху
Вид навушника
Максимальна вихідна потужність (Дб)
  • 110
Максимальне посилення (Дб)
  • 30
  • ≥ 30±5
Кількість каналів частоти
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки