Антиварикозний крем-бальзам Ilana Реновен 30 мл (4974954)

Антиварикозний крем-бальзам Ilana Реновен 30 мл (4974954)

Продавець:Ilana

4.9/5  ( 60 оцінок )

199

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Крем-Бальзам від варикозу володіє потужними регенеруючі властивостями, які засновані на здатності активних компонентів кошти до проникнення в глибокі шари шкіри.

Як застосовувати Renoven?

2-3 рази на день наносити на хворі ділянки масажними рухами, втираючи в шкіру.

Крем-Бальзам Реновен – це засіб, у якого немає конкурентів на ринку препаратів, призначених для лікування варикозного розширення вен.

Інгредієнти мають прицільне дію на уражені клітини і тканини: Відновлюючи функції клапанного апарату. Стимулюючи відтік лімфи. Сприяючи підвищенню еластичності кровоносних судин. Очищаючи відня від токсинів і шлаків. Сприяючи зняттю болю, свербіння, печіння та важкості в ногах.

Лікування кремом-бальзамом Реновен здатне замінити прийом дорогих препаратів і курси виснажливих фізіотерапевтичних процедур. Не потрібно стояти в черзі в поліклініку і проходити дослідження. Крем-Бальзам від варикозу надасть швидкий ефект і збереже від непотрібних витрат.

Склад крем-бальзаму Реновен:

Натуральний склад крем-бальзаму Реновен і ідеальне поєднання компонентів дозволяє підсилювати дію один одного, забезпечуючи максимально можливий терапевтичний ефект.

Червоний виноград, листя. Зміцнює стінки кровоносних судин і активізує кровообіг. Кінський каштан, екстракт. Сприяє проникності капілярів. М'ята перцева, масло. Володіє потужною протизапальною дією. Гінкго білоба, екстракт. Сприяє еластичності кровоносних судин. Агар-агар, порошок. Сильні регенеруючі властивості, активізує обмінні процеси в клітинах і тканинах. Як діє Реновен?

Реновен володіє комплексною дією, яке виявляється безпосередньо на проблемні зони на молекулярному рівні. Засіб усуває не тільки наслідки варикозу, а й його причину.

Країна виробник - Індія

30 мл

Характеристики

Призначення
Країна-виробник
  • Індія
Вид
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами