Крем від псоріазу Ilana Король Шкіри 30 мл (4974718)

Крем від псоріазу Ilana Король Шкіри 30 мл (4974718)

Продавець:Ilana

4.9/5  ( 57 оцінок )

199

Є в наявності

16

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Корисні властивості і переваги

Високу ефективність даного засобу при усуненні різноманітних шкірних захворювань китайці знали ще в глибоку давнину. Європейські фахівці щоб переконатися в ефективності крему від псоріазу Король Шкіри провели глибоке дослідження, в якому брало участь кілька тисяч осіб і відчували даний крем.

Результати досліджень здивували навіть досвідчених дерматологів, які в минулому стверджували, що лише використання суперсучасних технологій лікування здатне усунути таке неприємне захворювання, як псоріаз. Проведені дослідження показали, що через три тижні використання цієї мазі псоріаз пройшов у 90% пацієнтів. У решти 10 % пацієнтів, які приймали участь у дослідженні, відзначалися значні поліпшення і прогрес у лікуванні захворювань. Подібні дані досліджень дозволяють стверджувати, що Король шкіри є одним з найбільш ефективних на сьогоднішній день лікарських засобів для лікування псоріазу і інших захворювань шкіри. За час проведення дослідження ні у кого з випробовуваних не було виявлено яких-небудь негативних наслідків від використання цього засобу.

Засіб практично не має яких-небудь протипоказань і не висуває особливих умов при його використанні. Висока ефективність, швидкий результат! Наявність тільки природних компонентів у складі крему.

Склад

Прообразом для створення цієї мазі послужило давньокитайське засіб від псоріазу, зі співзвучною назвою, яке використовувалося протягом багатьох століть. З удосконаленням знань та медицини дана мазь також поліпшувалася і видозмінювалася. Але, при цьому, її принцип дії та основні компоненти залишилися незмінними. В мазі Король шкіри містяться такі компоненти:

Сандал. Він відмінно заспокоює шкіру, охолоджує її і позбавляє від сверблячки.
Кетоконазол. Цей компонент ефективно бореться з мікробами і бактеріями, які викликають псоріаз. Він володіє протигрибковими властивостями і відмінно усуває цвілеві та дріжджові грибки. Особливістю даного гормону є його універсальність, що дозволяє позбутися від різноманітних збудників псоріазу. Вміст даного гормону тут настільки мало, що засіб може бути віднесено до категорії негормональних.
Капур кочари. Це природне антисептичний засіб дозволяє ефективно знімати запалення, що забезпечує усунення ознак захворювання в максимально короткий термін. Наявність запальних процесів на шкірі стимулює свербіж і печіння при псоріазі. Тому усунення запалення є першочерговим завданням для всіх коштів за лікування цього шкірного захворювання.
Туласі. Відмінне антисептичний засіб, що володіє зволожуючим ефектом. Цей компонент забезпечує максимально швидке відновлення шкірних покривів після їх поразки на псоріаз.
Куркума. Використовується при запаленні в якості нейтралізатора для токсичних речовин. Грибок, що викликає псоріаз, активно виділяє токсичні речовини, які призводять до появи запальних процесів. Куркума дозволяє усунути запалення і поглинає наявні токсичні речовини на поверхні шкіри і в її глибоких шарах.
Ніім. Це чисто китайське засіб, який володіє заспокійливим ефектом. Воно ефективно знімає запалення шкіри, усуває свербіж і лущення шкірних покривів. Наявність Нііма дозволяє підвищити ефективність даного засобу. Перші позитивні зрушення у лікуванні будуть помітні вже через кілька днів після його початку.
Естимадху. Засіб натурального походження, яке має пом'якшувальну та протизапальну дію. Інструкція по застосуванню

Для забезпечення максимального ефекту та швидкого усунення ознак захворювання рекомендується використовувати мазь двічі в день. Її необхідно наносити на уражену ділянку і витримати до повного всмоктування. Рекомендується проводити п'ятиденний курс лікування, що дозволить з максимальною ефективністю усунути наявні ознаки захворювання.

При хронічних формах захворювання псоріазу рекомендується виконувати лікування кремом протягом трьох тижнів. Вже після декількох використань цього крему відзначається припинення лущення шкіри і зникає свербіж. Через 10 днів шкіра на місці пошкодження псоріаз блідне і отримує здоровий зовнішній вигляд. Після 25 днів шкіра буде повністю оновлена, отримає гладку і м'яку структуру. Через місяць після початку використання мазі Король шкіри всі ознаки псоріазу залишаться в минулому.

Возможно также использование данного средства в профилактических целях, когда он наносится на участки кожи, которые в прошлом были инфицированы псориазом или другим кожным заболеванием. В данном случае рекомендуется проводить несколько подобных процедур в месяц, что и позволит вам не допустить появления признаков различных кожных заболеваний, которые могут поднимать голову при уменьшении иммунитета у человека.

Противопоказания

Багато хто скептично ставляться до рецептами китайської народної медицини. Багато в чому подібний скептицизм пояснюється тим, що на ринку присутні численні підроблені кошти, ефективність використання яких знаходиться на низькому рівні. Тоді як, використовуючи якісні креми і мазі, ви можете позбутися від різних захворювань і повернетеся до повноцінної якісної життя.

Характеристики

Країна-виробник
  • Індія
Вид
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами