Гель від псоріазу Ilana C-dermic Це-Дермик 50 мл (4974946)

1 відгук

Код:  135071726

Гель від псоріазу Ilana C-dermic Це-Дермик 50 мл (4974946)

1 відгук

Код:  135071726

Продавець:Ilana

4.9/5  ( 60 оцінок )

199

Є в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги

Після курсу ремісія спостерігається від 1 до 5 років в залежності від стадії захворювання. За місяць використання гелю регенерується до 95% пошкоджених клітин. Після перших використань відзначається усунення набряку і лущення.

Гель володіє наступними перевагами:Нормалізує мікроциркуляцію, живить шкіру необхідними вітамінами і мінералами. Активні іони срібла дезінфікують шкіру і запобігають ускладненням. Розм'якшує рогові лусочки шкіри і сприяє їх швидкому видаленню. Знижує запалення шкіри і свербіж, охолоджує шкіру, усуває відчуття "Стягнутої шкіри. До достоїнств відноситься:відсутність аромату і слідів на одязі;вплив на причину появи захворювання;можливість закріпити ефект на тривалий час;відповідність препарату міжнародним стандартам. Показання до застосування:

застосовувати як допоміжний засіб при лікуванні псоріазу, екземи, нейродерматита, себореї, рожевого лишаю, фурункулів, сикозу, піодермії, кропив'янки, свербежу, ран, пролежнів, торпідних виразок, опіків, обморожень, післяопераційних швів, інших ушкоджень шкіри.

Составвода підготовлена,нафталінове масло,стеарин,моностеарат гліцерину,вазелінове масло,цетеариловий спирт,гліцерин,іони срібла,ТЭА,вітаміни А і Е,метилпарабен,пропілпарабен,парфумерні композиції. Застосування:

гель легкими масажними рухами нанести на уражену поверхню шкіри. При себореї та псоріазі волосистої частини голови втирають у волосисту частину голови щодня або через день (не частіше, щоб уникнути пересушування шкіри).

Протипоказання:

індивідуальна непереносимість компонентів гелю. У разі виникнення алергічних реакцій припинити застосування і проконсультуватися з лікарем.

Виробник: Бразилія.

Об'єм: 50 мл

Характеристики

Країна-виробник
  • Бразилія
Вид
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Екатерина Гроховецкая
    Відгук від покупця. Продавець: Ilana

    Пользуемся уже 2 недели. Используем 1 раз в день, через день.Стало только хуже! Пятна псориаза краснеют и становятся суше! Увеличился зуд! Не рекомендую!!!!
    Ещё и за доставку нп заплатила 50 грн сверху!!!

    Переваги:
    -
    Недоліки:
    Сушит, воспаление увеличивается, вызывает зуд, цена, способ доставки