Тайский бальзам Hamar Osoth Golden Cup Balm 8 г

Тайский бальзам Hamar Osoth Golden Cup Balm 8 г

Продавець:MiniSiam

4.8/5  ( 30 оцінок )

79

Є в наявності

10

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Универсальность тайского лечебного бальзама «Золотой Кубок» делает его незаменимым в любой домашней аптечке. Дело в том, что он подходит для лечения как респираторных заболеваний, таких как насморк, заложенный нос, першение и боли в горле, кашель, так и заболеваний связанных с ушибами, растяжениями, болями в мышцах и суставах, в спине, укусами насекомых, головными болями, ожогами, экземами и т.д. Учитывая его компактные размеры, этот бальзам можно брать всегда с собой с уверенностью, что у вас при себе вся аптечка первой необходимости. "Золотий кубок" виготовлений на натуральній основі - бджолиному воску. До складу бальзаму входять: Масло гуалтерии (метиловий саліцилат) володіє відтягують і аналгетичної властивостями, застосовується зовнішньо на поверхню шкіри для зняття болю при люмбаго, ішіасі і ревматизмі. Незамінна камфора (15%) і її антисептичну, аналгезуючу та протизапальну дії; ментол (12%), який швидко освіжає і вбиває бактерії; евкаліптова олія (1,2%) як найсильніший жарознижувальний антисептик, добре знімає головний біль; масло кориці (0,5%), яке може зняти будь-яке запалення або роздратування, покращує циркуляцію крові; олію м'яти перцевої (6,3%) з стимулюючу, тонізуючу та антисептичну дію; масло гвоздики (0,5%) знеболювальне, спазмалитическое, антимікробну ; масло каяпуты (1%), який прискорює відновлення тканин після переломів, травм і розтягувань, також це дуже гарне антіневралгіческое засіб, який заспокоює при таких психоемоційних порушеннях, як агресія, неспокій, невпевненість в собі. Іноді досить вдихнути бальзам, щоб він допоміг заспокоїтися і розслабитися. Застосовують бальзам тільки зовнішньо, змащуючи пошкоджену поверхню або ділянка болю. При цьому глибоко втирати бальзам не треба – достатньо лише злегка намазати тонким шаром. Виробник: Golden Cup Pharmaceutical Co., Ltd., Таїланд. Випускається з 1950 року. Сертифікат GMP: 2A 521/28 Сертифікат GMP - "Good Manufacturing Practice for Medicinal Products" ("Норми виробництва лікарських засобів") -Наявність Сертифіката GMP означає, що продукція вироблена в суворій відповідності з необхідним хімічним складом і з дотриманням санітарних норм, що гарантує збереження всіх властивостей протягом терміну придатності. Маса нетто: 8 грам.

Характеристики

Склад
  • Камфора (15%); ментол (12%); евкаліптова олія (1,2%); олія кориці (0,5%); олія перцевої м'яти (6,3%); олія гвоздики (0,5%); олія каяпути (1%)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами