Крем для обличчя і тіла Forever Living Products Алое з Прополісом - 113 грам (115856)

Крем для обличчя і тіла Forever Living Products Алое з Прополісом - 113 грам (115856)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

510

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цілюща суміш гелю Алое Віра і бджолиного прополісу дає Вашій шкірі значно більше, ніж просто зволоження і кондиціонер. До складу крему додані найкращі в природі лікувальні трави для догляду за шкірою - ромашка і огірочник аптечний, а також вітаміни А і Є. Ніжний аромат, багата текстура і цілющі властивості цього крему зроблять його Вашим улюбленим косметичним продуктом. А для шкіри рук - це просто знахідка - він захищає шкіру рук від атмосферних впливів одночасно зволожує, пом'якшує і живить її.


Крем Алое з прополісом - це прекрасний крем на основі чистого гелю Алое Вера, який становить 74% всього змісту крему, з додаванням бджолиного прополісу, підсилюючого бактерицидні властивості крему.


ФОП додала до складу лосьйону лікувальні трави - ромашку і огірочник аптечний, які вважаються найкращими у природі лікувальними травами для догляду за шкірою. Вони мають заспокійливу і протизапальну дію, особливо на дуже суху шкіру. Даний крем є одним з найкращих препаратів для зневодненої шкіри.


До складу крему Алое з Прополісом входить цілий набір антиоксидантів, які, як двірники, вичищають зруйновані клітини нашого організму. Це вітаміни А, Е, С, які також є прекрасними природними кондиціонерами для шкіри. Вітамін Е протистоїть в'янення шкіри, незалежно від того, воно викликано старінням або шкідливим впливом навколишнього середовища. Його антиокислюючі властивості сприяють збереженню свіжості крему, а крім цього, вітамін Е служить легким фільтром для ультрафіолетових променів. Вітамін А інколи називають шкірним вітаміном, оскільки він необхідний для відновлення тканин шкіри, а низьке його зміст призводить до утворення плям, прищів і лупи. Вітамін С незамінний для збереження здорових сполучних тканин (шкіри, стінок кровоносних судин). При низькому рівні вітаміну С в організмі бувають внутрішні крововиливи (наприклад, порвані судини на обличчі), погано загоюються рани.


Крем Алое з Прополісом чудово підходить для зволоження сухої шкіри. Приємний запах і багата текстура роблять його ідеальним кремом для розслабляючого масажу. Крім того, крем Алое з Прополісом може бути використаний при специфічних проблемах шкіри. Спектр дії його досить широкий, щоб користуватися ним при невеликих опіках, а також при більш складних проблемах, таких, як екзема і псоріаз. В цих випадках властивості природного антибіотика, властиві крему, надають прекрасне вплив на пошкоджену шкіру. Одного разу спробувавши цей крем, Ви відчуєте, чому це один з найбільш популярних продуктів догляду за шкірою.


Вміст упаковки


113 г


Склад : Стабілізований гель Алое Віра (74%), глицерил стеарат, пропіленгліколь, цетиловий спирт, поліетиленгліколь-100 стеарат, ланолін, сорбітол, адипат диоктила, октил стеарат, октил пальмітат, алантоїн, прополіс, ланоліновий спирт, диметикон, токоферол (натуральний вітамін Е), бета-каротин (провітамін А), екстракт ромашки, триетаноламін, аскорбінова кислота (вітамін С), динатрий EDTA, діазолідініл сечовина, метилпарабен, пропілпарабен, ароматизатор

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Вид
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами