Сонцезахисний крем для шкіри Forever Living Products з SPF 30 на Алое Віра - 118 мл (115861)

Сонцезахисний крем для шкіри Forever Living Products з SPF 30 на Алое Віра - 118 мл (115861)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

383

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Крем має сонцезахисний фактор (SPF) 30 - шовковистий, ніжний крем, багатий зволожуючими і пом'якшуючими речовинами, підтримує водний баланс шкіри. Завдяки цьому крему Ви можете добитися рівного і красивого загару, при цьому живить і зволожує шкіру.

Наш крем на основі стабілізованого гелю Алое Віра має сонцезахисний фактор (SPF) 30 і захищає Вас від ультрафіолетових променів двох видів UVA і UVB. Обидва види викликають зміни в шкірному покриві, але між ними є істотна різниця. Так UVA промені викликають старіння шкіри, а UVB є причиною її засмаги. UVA промені проникають глибоко в шкіру і можуть призвести до сухості, появи зморшок, млявості (через зниження еластичності) і появи плям (схожих на «печінкові плями»). UVВ промені, з іншого боку, приносять шкоду поверхні шкіри: від почервоніння шкіри до появи опікових міхурів.

Сонцезахисний крем з Алое Forever з SPF 30 захищає Вашу шкіру від небезпечних сонячних опіків і шкідливого впливу ультрафіолетових променів, а крім того, чудово зволожує шкіру після засмаги. Вам сподобається його ніжна, але сильна, водовідштовхувальна формула, яка зберігає свою сонцезахисну ефективність навіть після 40 хвилин перебування у воді! Експерти радять користуватися сонцезахисними засобами круглий рік, тому постарайтеся зробити запас на всі пори року.


Рекомендації до використання

Змащуйте всі відкриті ділянки тіла за 20 хвилин до виходу на сонце, можна і після прийняття сонячних ванн.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами