Набір для тіла Forever Алое Тонізуючий - 5 в 1 (115852)

Набір для тіла Forever Алое Тонізуючий - 5 в 1 (115852)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

2 160

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ви можете бути в найкращій формі і відчувати непохитну впевненість у собі, використовуючи наш тонізуючий набір для тіла! Цей набір допоможе Вам підтримати Вашу фігуру в хорошій формі, тонізує шкіру, зробить її пружною, зменшить целюліт і розгладить жирові клітини. Стабілізований гель алое віра з додаванням комплексу європейських трав і зігріваючих речовин, стимулює кровообіг, очищає шкіру, виводить зайві рідини і токсини, які можуть стати причиною целюліту.


Тонізуючий крем для тіла, який використовується разом з целофановим обгортанням (целофан також входить в склад набору), зволожуючий крем для тіла для локального застосування, але без подальшого обгортання, а також алое гель для глибокого очищення шкіри і зняття напруги. Спеціально для нанесення гелю для душу і стимуляції шкіри у набір також включена рослинна мочалка.


Алое тонізуючий крем для тіла , гель Алое для душу , Алое зволожуючий крем для тіла , Губка з люфи, спеціальна плівка для обгортання.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Кількість в упаковці, шт
  • 5
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами