Крем для шкіри на Алое Forever Living Products з фруктовими кислотами R3 Фактор - 56,7 г (115858)

Крем для шкіри на Алое Forever Living Products з фруктовими кислотами R3 Фактор - 56,7 г (115858)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

851

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Щодня КРЕМ R3 ФАКТОР допомагає жінкам підкреслити свою природну красу і чарівність. Він заснований на концепції поєднання перетворює ефекту і цілющого впливу натуральних екстрактів. Виключне якість, екологічність і приваблива ціна цих коштів роблять турботу про красу не стільки важко, скільки задоволенням.


Допоможіть Вашій шкірі ПІДТРИМАТИ природну вологу, ВІДНОВИТИ її пружність і ОНОВИТИ її разом з кремом для шкіри обличчя R3 Фактор.


R3 Фактор – це чудовий крем, який захищає Вашу шкіру від впливу часу і забруднення навколишнього середовища, допомагаючи їй зберегти молодість.


Він надає на шкіру потрійну дію: зволожує, тонізує і, завдяки своєму унікальному складу, омолоджує шкіру, розгладжуючи зморшки.


Основною складовою захисного крему R3 Фактор є стабілізований гель Алое Віра. До складу крему входять розчинний колаген, вітаміни-антиоксиданти А і Е і альфа-гидрокислоты.


Альфа-гидрокислоты отримані з натуральних рослинних джерел, і також називаються фруктовими кислотами. Гліколева кислота отримана з цукрової тростини, лимонна кислота - з цитрусових фруктів, винно-кам'яна кислота – з винограду, а яблучна кислота - з яблук. Разом ці фруктові кислоти є отшелушивающими речовинами, які полегшують видалення відмерлих клітин шкіри. Це відбувається завдяки тому, що вони розчиняють природні клейкі речовини, які утримують омертвілі клітини шкіри. Ці клітини створюють бар'єр для зволожуючих кремів і процесу регенерації, так що позбавлення від цих клітин також означає прискорення процесу оновлення шкіри. Для завершення циклу оновлення шкіри потрібно 21 – 28 днів, тому максимальний ефект застосування R3 Фактора буде помітний після закінчення цього строку.


Креми з фруктовими кислотами завоювали велику популярність і були названі найбільш важливими засобами у догляді за шкірою в останнє десятиліття. Вважається, що фруктові кислоти, що містяться в кремах, ефективно борються з висипом вугрів, пігментними плямами і рубцями.


Поєднання оптимальної концентрації фруктових кислот з гелем Алое Віра посилює дію фруктових кислот із заспокійливим і водночас пом'якшувальною дією Алое. Крем R3 Фактор бореться з шкідливими факторами, щоб зберегти і відновити молодість Вашої шкіри.


Склад : стабілізований гель Алое Віра (35%), вода, бутилен гліколь, сквалан, метил глюцит -20, цетил диметикон, масло абрикосових кісточок, глицерил стеарат, полиакрималид, С13-14 изопарафин, лаурет-7, токоферил линолеат, гіалуронат натрію, токоферил ацетат, гліколева кислота, екстракт цукрового очерету, екстракт лимона, яблучний екстракт, екстракт зеленого чаю, ретинил пальмітат, розчинний колаген, PEG-100 стеарат, аскорбінова кислота, триетаноламін, діазолідініл сечовина, метилпарабен, пропілпарабен, ароматизатор.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Вид
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами