Лосьйон для обличчя і тіла Forever Living Products поживний на Алое - 118 мл (115855)

Лосьйон для обличчя і тіла Forever Living Products поживний на Алое - 118 мл (115855)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

383

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Це чудовий живильний і зволожуючий крем для обличчя і всього тіла, що містить 64% чистого стабілізованого гелю Алое Вера з додаванням олії Жожоба, колагену, еластину і вітаміну Е. Він має ніжну текстуру, легкий аромат, має тривалий зволожуючий, заспокійливу дію на суху, обвітрену, роздратовану шкіру. Швидко відновлює рН баланс шкіри, робить шкіру м'якою і ніжною. Лосьйон допомагає зняти біль, свербіж, запалення, а також протистояти інфекції при відкритому ураженні шкіри. Відновлює м'язи, сухожилля і суглоби після травм.


Лосьйон з Алое – це заспокійливий і зволожуючий крем для тіла, що містить високу концентрацію чистого Гелю Алое Віра. Крім Алое він містить масло Жожоба і вітамін Е, які чудово впливають на суху і роздратовану шкіру. Крім того, він містить колаген і еластин. Він ефективний в якості зволожувача, кондиціонера для всього тіла, пом'якшує шкіру, відновлює її кислотно-лужний баланс.


При подразненні на шкірі через сонячного опіку, вітру та інших атмосферних явищ, краще використовувати Лосьйон з Алое, а не Зволожуючий Лосьйон з Алое, так як в ньому вище зміст Гелю Алое Віра.


Лосьйон надає прекрасне дію на обвітрену, в'ялу, роздратовану шкіру, при проблемах з судинами, діє як холодний масажний крем.


Лікарі призначають його при лікуванні різних видів дерматозів, гострій травмі шкірного покриву, м'язових травмах, травми сухожиль і суглобів. Лосьйон допомагає зняти біль, викликану сверблячкою, пухлиною, запаленням і відкритим ураженням шкіри. Лосьйон протистоїть поширенню інфекції, його можна використовувати при проведенні ультразвукових процедур і масажі. Лосьйон діє заспокійливо, володіє лікувальними властивостями і не залишає плям на одязі при нанесенні на шкіру. Лосьйон з Алое особливо ефективний у таких випадках, як садна, забиті місця, розтягнення, запалення м'язів, сухожиль і суглобів.


Лосьйон дуже ефективний і в таких випадках, як укуси комах, сонячні опіки, лихоманка (простий герпес), подразнення шкіри, такі, як попрілості, подразнення після гоління, шкірні інфекції. Використання Лосьйону Алое може поєднуватися з використанням Алое Активатора. Його можна наносити до і після Алое Активатора.


Вміст упаковки

118 мл


Рекомендації по застосуванню

Наносьте вільно. Для кращого ефекту ніжно масажуйте шкіру, поки Лосьйон не вбереться.


Склад:

Стабілізований Гель Алое Віра 65%, Деіонізована вода, Пропилен Гліколь, Стеаринова кислота, Глицерил стеарат, Триетаноламін, Цетиловий спирт, Абрикосове масло, Петролат, Ланолін, Масло Жожоба, розчинний колаген, Гідролізований еластин, Токоферол (Натуральний вітамін Е), Олеїнова кислота, Стеарил стеарат, Диоктил адипат, Октил стеарат, Октил пальмітат, Поліетиленгліколь-100 стеарат, Натрію гіалуронат, Натрій РСА, Екстракт ромашки, Алантоїн, Ланоліновий спирт, Аскорбінова кислота (вітамін С), Діазолідініл Сечовина, Метилпарабен, Ароматизатор.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами