Зволожуючий лосьйон Forever Living Products Алое - 118 мл (115860)

Зволожуючий лосьйон Forever Living Products Алое - 118 мл (115860)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

383

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Зволожуючий лосьйон з Алое ( 36% алоє вера) розроблено з урахуванням нових досягнень в області догляду за шкірою. Він є неперевершеним зволожуючим препаратом, який можна використовувати для шкіри обличчя, рук, а також догляду за всім тілом.



Всякий раз, коли ви виходите на вулицю і піддаєте свою шкіру дії сонячних променів, Ваша шкіра втрачає вологу. Зволожуючий Лосьйон з Алое – це чудовий напій для вашої спраглої шкіри. Крім приємного запаху і відчуття від використання цього крему, ваша шкіра отримає всі необхідні речовини.



Головним складовим зволожуючого Лосьйону є Стабілізований Гель Алое Віра. Додавання до Лосьйону розчинюючого гідролізату колагену і пружності утворюють надзвичайно цінний препарат, що протистоїть процесам старіння шкіри.



Алое Віра (Алое Барбаденсис) виростає в основному в пустельних районах, де рідко випадають дощі. З цієї причини рослина набула специфічні якості: тканини м'якоті алое не тільки зберігають вологу, але й мають здатність витягати вологу з повітря вночі, коли вологість зростає. Цю натуральну здатність використовують і для лікування шкіри. М'якоть Алое, що знаходиться в Зволожуючому Лосьйоні, глибоко вбирається в шкіру і прискорює процес регенерації клітин шкіри.



Крім того, цей крем містить Метил Глюцет-20 і Сорбітол – два елементи, які є прекрасними речовинами, які привертають і утримують вологу саме в тих ділянках шкіри, де це необхідно. Крім усього іншого, ці речовини здатні витягати вологу з повітря і віддавати її нашій шкірі.



Інших елементів цього крему є масло Жожоба – легендарна мазь, що слугує для захисту шкіри. Багато людей стверджують, що це масло - прекрасний засіб для боротьби зі зморшками, «гусячими лапками», глибокими зморшками; крім того, воно забезпечує здоровий догляд за шкірою.



Зволожуючий Лосьйон з Алое містить також абрикосове масло, незамінний зволожуючий елемент для шкіри, плюс колаген і еластин для усунення зморшок і збагачення верхнього шару шкіри зволожуючими елементами.

Розчинний колаген – основний компонент сполучної тканини, з віком втрачає свою здатність розчинятися, і шкіра стає менш еластичною і гірше поглинає вологу, що в результаті призводить до старіння шкіри і появи зморшок.



Еластин – інший дуже важливий компонент сполучної тканини – має властивість розширювати і звужувати пори шкіри. З віком еластину стає менше, і шкіра втрачає свою гнучкість, що теж призводить до появи зморшок. Тому колаген і еластин, що містяться в Зволожувальний Лосьйон з Алое, продовжують молодість Вашої шкіри.


Цей крем можна використовувати як зволожуючий денний крем, особливо для тих, хто не любить жирних кремів. Крім того, він використовується під макіяж. Зволожуючи і живлячи глибоко шкіру, одночасно захищає її від впливу зовнішнього середовища. Може бути використаний для лікування дрібних запалень на шкірі або під нею, прискорює загоєння опіків (також сонячних), укусів комарів, бджіл, подряпин і дрібних порізів, подряпин і т. п.



Крем випускається в зручній упаковці, що дозволяє економно витрачати його і оберігати від проникнення всередину забруднень і бактерій.


Рекомендації по застосуванню:


Крем для всього тіла. Нанесіть на шкіру і масажуйте легкими круговими рухами до повного вбирання. Якщо крем використовується як основа під макіяж, слід залишити на шкірі тонкий шар крему.


Склад:


Стабілізований гель Алое Віра 36%, Деіонізована вода, Стеаринова кислота, С12-15 Алкіл Бензоат, Глицерил стеарат, Гидрогенезированный Полиизобутен, Метил Глюцет -20, Сорбітол, Абрикосове масло, Полісорбат 60, Триетаноламін, Цетил Алкоголь, Розчинний колаген, Гідролізований еластин, Масло Жожоба, Токоферол (натуральний вітамін Е), Натрій Гиалуоронат, Натрій РСА, Екстракт ромашки, Алантоїн, Диметикон, Поліетиленгліколь-100 Стеарат, Аскорбінова кислота, Діазолідініл сечовина, Метилпарабен, Пропілпарабен, Ароматизатор.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами