Дорожній Набір Forever для подорожей - 5 в 1 (115850)

Дорожній Набір Forever для подорожей - 5 в 1 (115850)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

724

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ОПИС ФОРЕВЕР ДОРОЖНІЙ НАБІР

Форевер Дорожній Набір - це відмінний вибір, коли ви відправляєтеся в поїздку. До складу набору входять всі необхідні предмети особистої гігієни. Всі продукти невеликого розміру, компактно упаковані сумочку. Форевер дорожній набір займе небагато місця у вашій дорожній сумці.


ВМІСТ УПАКОВКИ ФОРЕВЕР ДОРОЖНІЙ НАБІР

Форевер дорожній набір для подорожей включає в себе засоби особистої гігієни компанії Форевер:

  • Алое Зволожуючий Лосьйон (50 мл)
  • Алое Гель для Душа (50 мл)
  • Зубна Паста Форевер Брайт (30 мл)
  • Шампунь Алое-Жожоба (50 мл)
  • Кондиціонер для Волосся з Алое-Жожоба (50 мл)


Отримувати максимальне задоволення від подорожі, не турбуючись про наявність всіх потрібних косметичних засобів, адже у вас є унікальний набір від бренду Forever! Високоякісні уходовые продукти подбають про красу волосся і шкіри, а компактні тюбики і зручна косметичка зекономлять місце у валізі.


Зволожуючий лосьйон з Алое - Forever Aloe Lotion

Ніжний, зволожуючий лосьйон створений за унікальною технологією і об'єднав у собі найцінніші компоненти і мінерали. Екстракт алое заспокоює, пом'якшує і загоює пошкоджену шкіру, а масло жожоба надає ефективне живильну дію, нормалізує pH баланс епідермісу. Лосьйон з колагеном омолоджує, відновлює шкірний покрив, надаючи їй пружність і еластичність.


Спосіб застосування: наносити в невеликій кількості на тіло.


Гель для душу з алое - Forever Bath Gel

Дбайливе очищення шкіри в момент прийняття душу забезпечить м'який гель з екстрактом алое. Він легко піниться, залишаючи на тілі серпанок чудового аромату. Гель бадьорить, освіжає та дарує чудовий настрій на весь день.


Спосіб застосування: нанесіть гель для душу з алое на мочалки з люфи або губку і масажними круговими рухами нанесіть на тіло. Додайте невелику кількість гелю на мочалку і потім змийте водою.


Гель для зубів - Forever Bright Aloe Vera Sparkling Toothgel

Красива посмішка повинна супроводжувати вас протягом всього цікавого подорожі. Лікувальний гель від Forever подбає про здоров'я зубів. Його формула збагачена м'якоттю алое віра, прополісом і мідь-хлорофилловым комплексом, завдяки чому засіб надає очищаючу, зміцнюючий, відбілюючий дії на зубну емаль. Гель дарує свіжий подих на весь день.


Спосіб застосування: регулярно чистіть зуби після їжі.


Кондиціонер для волосся - Forever Aloe-Jojoba Conditioner

Без кондиционера от Forever ваши волосы утратят блеск и шелковистость. Средство на основе натуральных лечебных трав смягчает, увлажняет и разглаживает пряди, облегчая их расчесывание и делая локоны более послушными. Отныне любая укладка вам под силу! 


Способ применения: небольшое количество кондиционера нанести на чистые, влажные волосы и равномерно распределить по всей длине волос. Оставьте на волосах в течение двух-трех минут, при сухих или поврежденных волосах на пять минут. Затем хорошо промойте голову теплой водой.


Шампунь для волос - Forever Aloe-Jojoba Shampoo

Формула шампуню збагачена рослинним екстрактом алое і маслом жожоба, сприяють захисту волосся від пошкодження під час їх ретельного очищення. Косметичний продукт усуває забруднення з волосся і шкіри голови, а також регулює роботу сальних залоз. Шампунь надає пасмам кришталеву чистоту і огортає приємним ароматом.


Спосіб застосування: нанести на вологі волосся, спінити, змити водою.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами