Крем Forever Living Products від ударів і розтягувань Алое МСМ - 118 мл (115854)

Крем Forever Living Products від ударів і розтягувань Алое МСМ - 118 мл (115854)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

595

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ефірне масло лаванди легке, безбарвне, текуче. Основні властивості: косметичне — ідеальна для догляду за чутливою шкірою. Має протизастудну дію. Посилює опірність організму перевтоми і інфекційних захворювань. Вирівнює пульс, усуває тахікардію. Оптимізує травлення, нормалізує роботу печінки і жовчного міхура. Володіє знеболюючою дією при невритах, невралгіях, суглобових і м'язових болях.


Не відмовляй собі в задоволення побалувати себе з допомогою чудового, нового «Арома СПА набору».


До складу цього набору входять: розслаблююча сіль для ванни, заспокійливий гель для душу і розслабляючий лосьйон для массаПредназначен для полегшення болю місцевого характеру. Містить МСМ (Метил Сульфоніл Метан) – органічна сірка, займає 3 місце за кількісним вмістом в організмі. Іншим основним інгредієнтом цього гелю є чистий стабілізований гель Алое Віра. Ці два інгредієнти в поєднанні з рослинними екстрактами та іншими спеціальними компонентами допоможуть Вам впоратися з болем у будь-який момент.


МСМ гель чудово доповнює лінію продуктів, які допомагають при хворобливості і нерухомості суглобів і м'язів. До цих продуктів належать і сік "Форевер Свобода", Арктичне море і Алое Хіт. Всі вони допомагають полегшити страждання, завдяки своїм протизапальним і болезаспокійливим властивостям. МСМ гель виготовлений з стабілізованого гелю Алое Вера з додаванням МСМ, трав'яних екстрактів і інших спеціальних компонентів, які полегшують біль.


МСМ (метил сульфоніл метан) це натуральний джерело органічної сірки, ключовий компонент сполучних тканин і суглобів. Він міститься в кожній клітині організму і крім протизапальної і болезаспокійливого дії допомагає відновити суглоби. Алое Віра допомагає МСМ проникати глибоко всередину, доставляє його в пошкоджені тканини і суглоби. МСМ являє собою прозорий гель, що не залишає слідів, який можна вільно наносити на шкіру, масажувати болючі місця суглобів і м'язів.


МСМ давно використовувався для лікування у коней розтягнень зв'язок та сухожиль. Він абсолютно безпечний і не токсичний, тому його можна вільно застосовувати, як усередину, у складі соку "Форевер Свобода", так і зовнішньо, у складі МСМ гелю. МСМ зменшує запалення, знімає біль і відновлює рухливість суглобів при остеоартриті, ревматичних порушеннях, а також при різних спортивний ушкодженнях. Крім того, МСМ гель за рахунок свого складу чудово доглядає за шкірою.


Вміст упаковки

118 мл


Склад : Стабілізований гель Алое Віра (40%), вода, диметилсульфонилметан (МСМ), гліцерин, триетаноламін, диметикон, екстракт ведмежою ягоди, гіалуронат натрію, алантоїн, токоферол (натуральний вітамін Е), масло листя чайного дерева, екстракт розмарину, екстракт кори білої верби, полисорбит-80, аскорбінова кислота, карбомід, динатрий EDTA, метилпарабен, діазолідініл сечовина. жа.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Вид
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами