Дезодорант твердий Forever Living Products Алое Евер-Шілд - 92 р (115842)

Дезодорант твердий Forever Living Products Алое Евер-Шілд - 92 р (115842)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

184

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Твердий дезодорант Алое Евер-Шілд має приємний аромат, що дає Вам відчуття свіжості і впевненості протягом всього дня. Досить ніжний, щоб використовувати його навіть відразу після депіляції, він не залишає плям на одязі і не містить солей алюмінію.


Наш організм чутливо реагує на температуру, будь-яку виконану нами роботу, фізичне навантаження, переживання і т. д. І одним із проявів такої реакції є потовиділення. Психологи вважають, що мова становить всього 7% в загальній картині сприйняття особистості. Все інше складається з нашої зовнішності, рухи, інтонації, запаху. Тому так необхідно бути впевненим у тому, що на протязі всього дня нас буде супроводжувати відчуття свіжості.


Дезодорант Алое Евер Шилд дає нам захист від неприємного запаху протягом усього довгого дня і може бути використаний відразу ж після прийняття душу або видалення волосся, не викликаючи відчуття печіння. ФОП розробила продукт, максимально використовує природні дезодоруючі властивості Алое Віра, без додавання інгредієнтів, які могли б піддати небезпеці наше здоров'я. Відомо, що північноамериканські індіанці перед тим, як іти на полювання, змащували своє тіло соком рослини Алое, щоб звір не відчув запаху людини.


Дезодорант Евер Шилд не містить солей алюмінію, які, володіючи антиперспирантными властивостями, небезпечні ще й тому, що є солями важких металів. Скупчення солей алюмінію в організмі позначається на роботі центральної нервової системи, а в деяких випадках, перенасичення солями важких металів асоціюється з хворобою Альцгеймера. Небезпека отруєння важкими металами при вживанні "оманливих" дезодорантів збільшується ще й тому, що ми використовуємо їх в районі пахв, де розташовані лімфатичні вузли, через які отруйні речовини розносяться по всьому організму. Близьке розташування до молочних залоз створює для жінки загрозу виникнення пухлини.


Солі алюмінію також порушують кальцієвий баланс в організмі, так як впливають на роботу паращитовидної залози. Велика кількість паратгормона, що виробляється залозою, веде до високого вмісту кальцію в крові, що проявляється болями в кістках, психічними розладами і запорами.


Піт на 99% складається з води і сам по собі не пахне. Запах – результат роботи бактерій, які розкладають наш піт, перетворюючи його в щось неприємне. Алое, якраз допомагає запобігти процес розкладання бактерій, не зупиняючи при цьому природні видільні механізми, необхідні для правильного функціонування нашого організму.


Зручна форма дезодоранту Алое Евер Шилд допоможе використовувати його там, де це необхідно. Він легко наноситься на шкіру і не залишає плям на одязі.


Вміст упаковки

92,1 р.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами