Розігріваючий крем Forever Living Products Алое Хіт - 118 мл (115859)

Розігріваючий крем Forever Living Products Алое Хіт - 118 мл (115859)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

371

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пом'якшуючий лосьйон, що включає зігріваючі агенти і алое, ідеальний для зменшення напруги в м'язах. Застосовується при заспокійливому, розслаблюючий масаж. Зволожуючи шкіру, крем заспокоює її, а тепло допомагає зняти пухлину, запалення, біль.


Активними складовими масажного крему Алое Хіт є стабілізований Гель Алое Віра, масло евкаліпта, метил саліцилат. Крем призначений для зовнішнього застосування. Зволожуючи шкіру, крем заспокоює її, а тепло допомагає зняти пухлину, запалення, саднящую біль у м'язах, сухожиллях, суглобах. Алое Хіт володіє такою консистенцією, яка чудово підходить для проведення ультразвукових процедур.


Добре використовувати крем в тих випадках, коли м'язи випробували надмірне навантаження, а також при ударах, розтягненнях, перенапруженні або артритах, болі в спині, запаленні м'язів, сухожиль і/або суглобів. Він також допомагає при гематомах, укусах отруйних комах, бактеріальних, вірусних та грибкових шкірних інфекціях, включаючи і епідермофітію стопи; при висипаннях і невеликих шкірних подразненнях.


Крем містить також і такі інгредієнти, як масло Сезаму, масло Жожоба, алантоїн, вітамін С і масло з кісточок абрикоса.


Стимулюючу дію складових частин Алое Хіт сприяє прискоренню підшкірного кровообігу. Саме тому цей крем успішно використовується при застуді для натирання спини, грудної клітки і ступень ніг. Найкращих результатів можна досягти, втираючи емульсію протягом декількох хвилин чотири рази на день. Помасажувавши віскі Алое Хіт, Ви можете позбутися від головного болю. Така процедура полегшує також Ваші страждання, якщо Вас замучив нежить. Увага: крем потрібно накладати на добре очищену шкіру, слід уникати його потрапляння в очі.


Алое Хіт застосовується при заспокійливому, розслаблюючий масаж. Такий масаж стимулює кровообіг у всьому організмі, знімає втому, покращує самопочуття. Крем має здатність глибоко проникати всередину, і тому його не можна застосовувати при глибоких пошкодженнях шкіри і ранах, так як залишається ймовірність перенесення інфекції всередину організму.


Масажний крем випускається в зручній упаковці, що не дозволяє проникати всередину бактеріям та ін. забруднень і сприяє економному витрачанню.


Вміст упаковки

118 мл


Рекомендації по застосуванню

Ретельно очистіть ділянку, на який буде наноситися масажний крем Алое Хіт, щоб звести до мінімуму можливість потрапляння під шкіру патогенних мікроорганізмів і алергенів. Нанесіть на потрібну область хороший шар крему і легко масажуйте протягом п'яти хвилин.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами