Цілющий крем Forever Living Products Желе Алое - 118 мл (115857)

Цілющий крем Forever Living Products Желе Алое - 118 мл (115857)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

383

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Желе Алое Віра - це прозоре, заспокійливу, зволожуюча речовина, виготовлене з стабілізованого гелю Алое Віра на желеподібної основі.


Желе Алое Віра особливо ефективно при різних дерматозах і гострій травмі шкірного покриву, а також при ушкодженнях м'язів, сухожиль і суглобів. Воно прекрасно знімає подразнення, свербіж, набряк, запалення і саднящую біль . Желе Алое протистоїть інфекції, пом'якшує шкірний покрив, не надає подразнюючої дії на слизову і дає заспокійливий ефект при пошкодженої тканини.


Желе Алое Віра має в'язку консистенцію, тому воно не стікає і довше випаровується. Воно краще підходить для накладання пов'язок , а також для використання на все слизові: при запальних процесах ясен, ротової і носової порожнини, у випадках подразнення статевих органів.


Желе Алое Віра застосовується при лікуванні запальних процесів жіночої статевої сфери, таких, як ерозії, запалення придатків, кандидоз, порушення мікроорганізмів флори. Желе може ліквідувати повторювані запальні процеси піхви або допомогти при лікуванні захворювань, викликаних грибками і вірусами. Желе можна використовувати після цілеспрямованого лікування ліками. Це дуже ефективна допомога, але бажано, щоб лікування проходило під наглядом лікаря-гінеколога, так як він може бачити і оцінити отримані результати. Желе наноситься на ніч на стінки піхви або на внутрішні тампони, просочені Гелем Алое і змащені товстим шаром Желе. Бажано пити сік Алое, що допомагає ліквідувати багато внутрішні неполадки, сприяє боротьбі із запаленням придатків, регулює роботу залоз внутрішньої секреції, а також відновлюють циклічність і рясність місячних.


Геморой полегшить Желе Алое Віра у вигляді свічок (заморожуємо в морозилці).


При варикозному розширенні вен змащуємо Желе: з часом зникнуть вузли, зміниться колір і стан всіх кровоносних судин. Різко зменшиться набряклість.


Желе чудово загоює попрілості на тілі у самих маленьких, допомагає при шкірних подразненнях і діатезі. Підліткам допомагає утримувати в хорошому стані шкіру, схильну до прищів. Разом з Рідким милом Алое Віра, желе лікує запальні процеси, попрілості, свербіж, зберігає фізіологічну флору піхви.


Желе повністю вбирається в шкіру і не залишає плям на одязі.


Властиві Желе Алое бактерицидні властивості , а також те, що воно має дуже ніжну консистенцію і повністю всмоктується в шкіру, роблять його незамінним засобом для лікування опіків і поранених ділянок шкіри з дуже великою чутливістю. Те, що воно не містить олії, робить його чудовим засобом при вугрової висипки, імпетиго, себореї, екземі, псоріазі, лупи, алопеції (облисіння), склеродермії та інших шкірних розладах.


Желе можна наносити на ділянку тіла перед сеансом ультразвуку, воно надає заспокійливу дію після електролізу.


У ванній кімнаті, на кухні, в дорозі, на дачі, в поході - скрізь Желе Алое Віра буде ідеальним компаньйоном для Вашої шкіри, коли вона потребує додаткової турботи.


Вміст упаковки

118 мл


Рекомендації по застосуванню

Застосовувати зовнішньо у залежності від призначення.


Склад: Стабілізований Гель Алое Віра, Деіонізована вода, Гліцерин, Триетаноламін, Карбомер, Токоферол (вітамін Е), Алантоїн, Аскорбінова кислота (вітамін С), Діазолідініл сечовина, натрій ЕДТА, метилпарабен.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Вид
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами