Вітаміни для жінок Vitolize Forever Living Products - 120 таблеток (115876)

Вітаміни для жінок Vitolize Forever Living Products - 120 таблеток (115876)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

856

Немає в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Природна суміш рослинних екстрактів, вітамінів і мінералів, розроблена спеціально для підтримки тонусу жіночого організму з урахуванням його потреб. Витлайз™ сприяє регуляції гормонального балансу і полегшує стан в періоди пре - і постменопаузи.

В процесі гормональних перебудов жіночий організм відчуває емоційний та фізичний дискомфорт, що виражається, зокрема, у відхиленні роботи сечостатевої, серцево-судинної та інших систем. В ці періоди, і в зв'язку з віковими змінами, необхідно особливу увагу приділяти харчуванню та коригування порушень з допомогою введення в раціон біологічно активних добавок. Витлайз™ для Жінок - натуральна суміш багатих антиоксидантами рослинних компонентів, вітамінів і мінералів - спеціально розроблена формула для підтримки життєвого тонусу з урахуванням потреб жіночого організму.

Запатентована суміш рослинних компонентів Витлайз™ для Жінок містить запатентовану суміш яблучного порошку, стратоцвета і ягід лимонника китайського. Кожен з цих рослинних компонентів століттями використовувався для нормалізації гормонального балансу, підтримки здоров'я і гарного самопочуття. Рослинні компоненти доповнені клінічно протестованим порошком ягід журавлини, одержуваних за запатентованою технологією, яка зберігає в концентрованому вигляді природні корисні властивості цілісної ягоди. Цей унікальний порошок виготовлений за технологією, яка захищає журавлину від руйнування шлунковим соком, доставляючи в нижню частину травного тракту, де відбувається повільна абсорбція поживних речовин.


Ексклюзивна суміш поживних речовин


Витлайз™ для Жінок також включає спеціально підібраний, збалансований комплекс вітамінів і мікроелементів, які відіграють важливу роль у підтримці здоров'я і гормонального балансу жіночого організму. Магній, Вітамін С і Вітаміни В6, В9 і В12 мають важливе значення для вироблення гормонів, однак вони легко руйнуються під дією стресу і звичайних лікувальних процедур з контролю народжуваності також при гормонозаместительной терапії. Два найважливіших мінералу - залізо і кальцій, введені в склад запатентованої формі, допомагають нормалізації функцій серцево-судинної та кісткової систем жіночого організму. Ці поживні речовини були ретельно збалансовані для забезпечення повноцінної підтримки організму.


ДОДАТКОВІ ІНГРЕДІЄНТИ

Мікрокристалічна целюлоза, гидроксипропил метилцелюлоза, стеаринова кислота, натрій кроскармелоза, діоксид кремнію, натрій карбокисметилцеллюлоза, декстрин, декстроза, середньоланцюгові тригліцериди, тринатрий цитрат


ВМІСТ УПАКОВКИ

120 таблеток


РЕКОМЕНДАЦІЇ ПО ЗАСТОСУВАННЮ

Дві таблетки два рази на день в якості добавки до їжі. Не є ліками. Для Вашої безпеки не використовуйте при порушенні цілісності або відсутності захисної пломби під кришкою.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами