Дарсонваль GBT Electronic Factory Darsonval 08A

Габарити (ВхШхГ)
  • 220x60x60 мм см

Дарсонваль GBT Electronic Factory Darsonval 08A

Продавець:Выгода

4.3/5  ( 18 оцінок )

795

Немає в наявності

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Дарсонваль є професійним косметологічним апаратом, який можна використовувати як в домашніх умовах, так і в спеціалізованому салоні краси. Принцип його дії такий. Апарат впливає на певні ділянки шкіри змінними струмами, які мають високу частоту. Їх передавачами служать вакуумні електроди, виготовлені зі скла.

Відмінною особливістю Дарсонваля та ідентичних приладів є простота використання і висока результативність. Незважаючи на те, що дарсонвалізація – вельми популярна салонна процедура, багато апарати подібного типу виготовлені таким чином, що застосовувати їх можна і вдома. Разом з тим, стороння допомога не завжди потрібно.

Даний прилад може не тільки замінити різні креми і мазі, але й доповнити, а також у декілька разів підсилити ефект від їх використання. При цьому він призначений для профілактичних процедур і лікує широкий перелік різноманітних захворювань. Наприклад, Дарсонваль справляється із захворюваннями:

- м'язової системи, сухожиль, апоневрозів, суглобових сумок;- суглобів;- венозної системи і артерій.

Більш того, він рекомендований до використання при:- алергічному нежиті, гаймориті, ангіні;- виникнення рубців, а також розтяжок;- ударах, гематомах;- акне;- появі бородавок.

Для того, щоб експлуатувати цей апарат, не треба володіти особливими навичками і вміннями. Вам достатньо лише розпакувати його і встановити потрібну насадку. Після чого необхідно виконати підключення приладу до електромережі і настроїти потужність роботи Дарсонваля. От і все! Іншими словами, Ви просто тримайте апарат до проблемній зоні і ретельно обробляють її. До речі, є 2 способи дарсонвалізації:

1. Контактний. Його ще називають «тихим розрядом». Він передбачає повільне переміщення електрода масажера з шкірного покриву. В процесі процедури може спостерігатися незначне збільшення температури тих зон тіла, які піддаються масажу.2. Безконтактний, він же «іскровий заряд». В даному випадку безпосереднього контакту між масажною насадкою і шкірою не відбувається. Апарат впливає на шкіру, знаходячись від неї на відстані, яка коливається в межах від 1 до 4 мм. При здійсненні процедури виникає ледь помітне поколювання. Вместе с тем, пространство рядом с массажером насыщается озоном.

Контактный способ ориентирован на проблемную либо увядающую кожу. Также он лечит варикозное расширение венозной системы, устраняет целлюлит и улучшает рост волосяного покрова. Что же касается бесконтактного метода, то он способствует ускоренному заживлению ран и снимает болевые ощущения, которые может провоцировать тот же радикулит. При этом его использование помогает вылечить невралгические заболевания. Как правило, чтобы добиться желаемых результатов, потребуется выполнить от 10 до 12 процедур.

Дерсанваль укомплектований 4 змінними насадками:- гребінцевої насадкою для волосяного покриву;- грибоподібної насадкою, призначеної для тіла та обличчя;- пелюсткової насадкою, яка створена виключно для особи;- коагулирующей насадкою, усуває запальні елементи.

Специфікація:

Модель: Darsonval 08ААдаптер: 0,8 АНапряжение: AC 110-240 В, 50/60 гц потужність: 10WРазмер: 220x60x60 мм. Вага: 700 грам

Комплект: апарат Дарсонвал; 4 змінні насадки; гарантійний талон, коробкаГарантия: 6 місяців

Характеристики

Вид
  • Апарат Дарсонваль
Теги
  • для суглобів
Габарити (ВхШхГ)
  • 220x60x60 мм см
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами