У країнах Азії Гарцинія Камбоджійська здавна використовується в кулінарії. У лікувальних цілях застосовується при ожирінні, для зниження апетиту, для нормалізації обміну речовин, атеросклерозі, при наявності глистів, знижує рівень холестерину в крові.
Основна діюча речовина гідроксилимонна кислота. Ця кислота, впливаючи на спеціальний центр головного мозку, знижує апетит, перешкоджає переходу глікогену в жир, зменшує потребу в цукрі і абсорбцію цукру в шлунково-кишковому тракті. Після вживання цієї кислоти вона зменшує утворення жирних кислот і холестерину в печінці і 'спалює' жир прямо в жирових депо.
Дія:
- зниження апетиту
- прискорення обміну речовин
- антигістамінний
- проносний
- зниження рівня цукру в крові
Застосування: 1 чайний пакетик заварити в склянці гарячої води, настояти 3-5 хвилин. Пити в перервах між їжею.
Спосіб зберігання: в сухому темному місці, подалі від сонячних променів. Термін зберігання 3 роки від дати, зазначеної на упаковці.
Протипоказання: вагітність, лактація, індивідуальна непереносимість.
Упаковка 20 шт
Виробник: Таїланд.
Відгуки покупців 1