Натуральні мінерали Nature-min Forever Living Products - 180 таблеток (115881)

Натуральні мінерали Nature-min Forever Living Products - 180 таблеток (115881)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

469

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Натур-Хв - це сучасна збалансована мульти-мінеральна формула, яка забезпечить Ваш організм всіма необхідними мінералами і мікроелементами, включаючи кальцій, фосфор, магній. Мінеральна основа Натур-Міна містить 100мг натуральних мінеральних речовин морського дна, які складаються з хелатних форм мінеральних елементів морських рослин і організмів, таких, як водорості, креветки і т. д.


Рекомендується застосовувати Натур-Хв:

  • для профілактики і лікування остеопорозу;
  • при переломах для якнайшвидшого загоєння;
  • при цукровому діабеті;
  • при туберкульозі кісток;
  • як профілактика і лікування ракових захворювань;
  • дітям у підлітковий період;
  • жінкам в період вагітності;
  • як профілактика і лікування серцево-судинних захворювань;
  • при ослабленні функції дітонародження.


Мінерали, в принципі, як і вітаміни, діють як коферменти, даючи можливість організму правильно функціонувати. Вони необхідні для правильного складу рідин тіла людини, виробництва крові і кісткової тканини, а також підтримки правильної роботи нервової системи.

На сьогоднішній день грунт стає дедалі біднішими, тому їжа, яка раніше вважалася багатою мінеральними речовинами, тепер не містить в достатній кількості основних мінеральних речовин, необхідних для оптимальної роботи організму. Ось чому добавки мінералів до нашого раціону необхідні, щоб зберегти здоров'я в сучасному світі.

Мінерали поділяються на дві основні групи: мінерали з макроелементами і мінерали з мікроелементами. До макроелементів належать кальцій, магній, натрій, калій і фосфор. Їх потрібно набагато більше, ніж мікроелементів. Але хоча мікроелементи необхідні в менших кількостях, вони необхідні для підтримки хорошого здоров'я. До мікроелементів належать цинк, залізо, мідь, марганець, хром, селен, йод.

Більшості мінералів для правильного засвоєння необхідні певні амінокислоти, і тому Гель Алое Віра і Алое Ягідний Нектар – найважливіші партнери Натур-Міна.

Після того, як мінерал потрапляє в організм людини, він починає змагатися з іншими мінералами, щоб бути засвоєним. Тому необхідно, щоб прийом мінералів був збалансованим. Наприклад, підвищений вміст цинку вижене з організму мідь, а надлишок кальцію може вплинути на засвоєння організмом магнію. Одна з принад Натур-Міна в його чіткої збалансованості.


Давайте розглянемо кожен з елементів Натур-Міна окремо:


КАЛЬЦІЙ-життєво необхідний для формування та підтримання міцних кісток і зубів, для запобігання остеопорозу, важливий для підтримки правильного серцевого ритму та передачі нервових імпульсів. Він незамінний для згортання крові, допомагає запобігти раку товстої кишки, захищає організм від токсичного впливу свинцю. Недолік кальцію може виявлятися такими симптомами: нервозність, м'язові судоми, ламкі нігті, екзема, гіпертензія, суглобові болі, підвищений рівень холестерину, карієс, безсоння, артрит, рахіт, оніміння кінцівок.


ФОСФОР необхідний для зубів і кісток, зростання клітин, скорочення серцевого м'яза і функціонування нирок, допомагає при засвоєнні і перетворенні їжі в енергію. В організмі має бути завжди збалансований вміст магнію, кальцію і фосфору.


ЙОД допомагає переробляти надлишковий жир, відіграє важливу роль у фізичному та розумовому розвитку. Йод необхідний для здорової щитовидної залози і запобігає базедова хвороба. Нестача йоду може викликати зниження розумових здібностей і рак грудей.


ЗАЛІЗО необхідне для вироблення гемоглобіну і насичення киснем червоних кров'яних тілець. Залізо необхідно для здорової імунної системи і вироблення енергії. Показниками нестачі заліза в організмі є погані нігті, випадання волосся, швидка стомлюваність, блідість, запаморочення і анемія. Прийом вітаміну С підсилює засвоєння заліза на 30 відсотків, що робить Абсорбент З ще одним супутником Натур-Міна.


МАГНІЙ необхідний для діяльності ферментів, швидкого засвоювання кальцію і калію. Недолік магнію заважає передачі нервових і м'язових імпульсів, що викликає дратівливість, невротичний стан, депресія, запаморочення, млявість м'язів, судоми, серцеві захворювання і високий тиск, тому іноді магній називають "протівострессовим елементом".


МАРГАНЕЦЬ необхідний для метаболізму білків і жирів, здорових нервів та імунної системи, а також регуляції вмісту цукру в крові. Використовується для продукування енергії, нормального росту кісток. Впливає на процес зачаття. Необхідний для засвоєння вітамінів В1 і Є.


МІДЬ сприяє формуванню кісток, вироблення гемоглобіну і колагену. Дефіцит міді в організмі є причиною остеопорозу.


ЦИНК необхідний для правильної роботи імунної системи, процесів загоєння, синтезу білків, формування колагену. Він захищає печінку, важливий для профілактики і лікування простатиту.


СЕЛЕН важнейший антиоксидант, особенно в сочетании с витамином Е. Селен и витамин Е дополняют друг друга. Он необходим для поддержки сердца и поджелудочной железы, и поддержания эластичности кожи. Дефицит селена напрямую связан с заболеванием раком и заболеваниями сердца.


МОЛИБДЕН для здоровья десен. Его дефицит также связан с возможностью заболевания раком.


Все эти незаменимые макро- и микроэлементы присутствуют в минеральной основе препарата Натур-Мин, содержащей 100 мг натуральных минеральных веществ морского дна, состоящих из хелатных форм минеральных элементов морских растений и живых организмов, таких, как водоросли, креветки. Форевер Натур-Мин – это современная мультиминеральная формула, в состав которой входят хелатные формы GTF хрома и селена, способствующие лучшему поглощению. В этой пищевой добавке содержатся все необходимые минералы и микроэлементы в сбалансированных, необходимых для правильной работы нашего организма количествах.


Рекомендації по застосуванню

Дорослим до 6 таблеток на день, дітям по 3 таблетки в день.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами