Омега 3 Omega 9 Arctic Sea Forever Living Products - 120 капсул (115885)

Омега 3 Omega 9 Arctic Sea Forever Living Products - 120 капсул (115885)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

856

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Збалансований продукт, який містить "Супер Омега 3" - запатентовану суміш натурального і екологічно чистого жиру глибоководних риб холодних морів і кальмарового масла (ДГК і ЕПК), доповнену оливковою олією (Омега-9), селеном, цинком, вітаміном Е, для підтримання здоров'я і прекрасного самопочуття. Організм людини практично не здатний самостійно виробляти Омега 3 і 9 і повинен регулярно отримувати їх з їжею в необхідній кількості.


Одна капсула містить:

  • 100 мг ЕПК (Ейкозапентаєнова кислота);
  • 100 мг ДГК (Докозагексаєнова кислота);
  • 50 мг олеїнової кислоти (з оливкової олії);
  • Вітамін Е.


Опис

Цілий ряд поживних речовин, необхідних для здоров'я нашого організму, об'єднано в групу жирних кислот. Вони використовуються організмом в якості основного матеріалу для вироблення жиру, який в певних кількостях необхідний для захисту внутрішніх органів і підтримання тепла в організмі. Однак не всі жирні кислоти, корисні. Так, наприклад, вживання насичених жирів, що містяться в основному, в тваринних жирах, веде до підвищення рівня холестерину і збільшує ризик серцево-судинних захворювань. У той же час вживання ненасичених жирних кислот дає зворотний ефект.

Спеціально проведені дослідження показали, що ескімоси і японські рибалки набагато рідше страждають захворюваннями серця та іншими захворюваннями, включаючи діабет, гіпертонію і багато видів раку, широко поширені в країнах Заходу. Виявляється, деякі живильні речовини риб'ячого жиру, а в раціоні даних народів великий відсоток припадає на рибу і рибопродукти, володіють винятковою здатністю до зниження рівня холестерину і тригліцеридів у крові, що, в свою чергу, знижує ризик серцевих нападів. Природним джерелом очищених поліненасичених тваринних жирів високої концентрації є деякі види риб холодних морів (скумбрія, оселедець, сардини, тунець, шпроти, палтус, окунь тощо).

Такі поживні речовини називаються поліненасиченими кислотами Омега-3. Вони входять до групи незамінних кислот, так як організм практично не здатний сам виробити їх, і повинен отримувати з їжі. Незамінні жирні кислоти складають більшу частину захисної оболонки або мембрани, навколишнього будь-яку клітину тіла.

Наукові дослідження підтверджують, що кислоти Омега-3 не тільки знижують ризик захворювання серця, але і захищають від мігрені, високого кров'яного тиску, ударів, артритів, астми, раку та ін.

Інші дослідження визначили ще одну групу ненасичених жирних кислот Омега – 9. Вони також сприяють зниженню рівня холестерину. Омега-9 знаходяться в рослинних жирах, наприклад, в оливковій олії. Найкращим підтвердженням наукових результатів є той факт, що в країнах Середземномор'я, де люди споживають велику кількість оливкової олії, набагато менше серцево-судинних і онкологічних захворювань.

Фахівці компанії ФОП розробили унікальну харчову добавку. Арктичне море це збалансована добавка, в якій присутні жирні кислоти групи Омега-3, так і групи Омега-9. Це багате джерело поліненасичених жирних кислот ЕПК і ДГК, а також олеїнової кислоти з оливкової олії. Рекомендована денна "Арктичного Моря" норма містить 600 мг ЕПК, 600 мг ДГК і 300 мг олеїнової кислоти .

Омега-3 уповільнює розвиток пухлин і є ефективним засобом для профілактики онкологічних захворювань, зокрема, раку молочної залози. Омега-3 благотворно діє при будь-яких шкірних захворюваннях, у тому числі, при алергії у дітей, прискорює загоєння ран і рубців. Спостерігається ефект при стійких формах псоріазу. Позитивно впливає на лікування виразки шлунка і дванадцятипалої кишки. Підвищує стійкість організму до інфекційних захворювань і іонізуючого випромінювання. Сприяє очищенню сечостатевих шляхів.


Рекомендації по застосуванню

Для дорослих – по 1-2 капсули під час їжі, три рази в день.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами