Бджолиний пилок Bee Pollen Forever Living Products - 100 таблеток (115889)

Бджолиний пилок Bee Pollen Forever Living Products - 100 таблеток (115889)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

396

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Бджолиний пилок – це природний, високоякісний, концентрований і біологічно активний продукт харчування. Говорячи про поживні властивості пилку, можна сказати, що це – найважливіша "нова" їжа ХХІ століття, яка повинна бути доступною людині. Можливо, пилок можна назвати і "найстарішою" їжею на Землі, оскільки бджоли і квіти розвивалися одночасно, приблизно 150 мільйонів років тому. Завдяки новому способу збору пилку, запатентованому Робсоном, пилок можна збирати безпосередньо з вулика, не руйнуючи самих колоній. Самозаполняющийся ящик на дні вулика, де збирається вся пилок, дозволяє зберегти всі чудові корисні властивості пилку.

Британські та французькі вчені, які аналізували пилок, виявили в ній 96 елементів, включаючи вітаміни, мінерали, ензими, білки та амінокислоти, а також безліч інших елементів, таких як лецитин, жирова тканина, виявлена в мозку і клітинах крові. Лецитин необхідний для нормального функціонування мозку та клітин крові.

Пилок – це чоловіча статева клітина у всіх живих рослинах. Вона складається з твердої непроникної оболонки, яка містить життєвий секрет у своїх клітинних ядрах – ДНК і РНК. ДНК визначає форму і розвиток всіх живих істот. Крім того, молекули ДНК і РНК визначають функцію всіх живих клітин. Вчені розмірковують над тим, чому люди так швидко старіють. Біомедичні дослідження показують, що ДНК (диоксирибонуклеиновая кислота) відповідає за тривалість життя і правильне функціонування імунної системи.

Вживання пилку знижує фізичну і розумову втому, покращує сітківку очей, регулює роботу кишечника при проносах і запорах. Пилок рекомендується часто хворіючим дітям, людям, що страждають неврастенічними розладами.

Пилок, зібраний у пустелі Соноран, набагато краще за складом і якістю, ніж яка-небудь інша пилок, завдяки багатим фармакологічними властивостями рослин, понад 1000 різновидів), і ізольованою від забруднень хімічними добривами та пестицидами території.


Вміст упаковки:

100 таблеток по 500 мг бджолиного пилку

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами