Комплекс для зміцнення імунітету Immublend Forever Living Products - 60 таблеток (115886)

Комплекс для зміцнення імунітету Immublend Forever Living Products - 60 таблеток (115886)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

605

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Краща турбота про Ваш імунітет – Форевер Иммубленд. Він допоможе Вам підтримати імунну систему, покращуючи кожен етап її роботи, починаючи з першочергових і закінчуючи глибинними механізмами захисту від захворювань. Адже організму необхідна захист не тільки від хвороботворних вірусів або бактерій, але і захист від негативних процесів, що проходять всередині організму: порушень клітинного обміну, накопичення шлаків і продуктів розпаду, розвитку алергії, утворення і зростання злоякісних клітин. Кожен компонент нашого комплексу виконує певну роль в роботі імунної системи організму. Він допомагає біологічного захисту організму працювати максимально ефективно, щоб Ви могли спокійно займатися своїми буденними справами і мали високий рівень енергії.

Цей комплекс поживних речовин, енергії імунітету включає лактоферин, гриби маітаке і шиїтаке, вітаміни С і D, а також цинк, що забезпечує додаткову стимуляцію імунної системи. Кожен з цих основних компонентів володіє своїми унікальними цілющими властивостями, а діючи синергічно значно покращують стан Вашого здоров'я:


Фруктоолігосахариди - природні полісахариди, сприяють м'якому зниженню кров'яного тиску, зниження вмісту поганого холестерину.

Лактоферин - поліфункціональний білок, є важливою складовою системи вродженого імунітету. Лактоферин має антибактеріальну, антивірусну, антипаразитарної, різними каталітичними активностями, а також протиракову, антиалергічну, радиопротективным, иммуномоделирующим діями.

Гриб маітаке – це лікарський гриб, який здавна використовувався в Японії і Китаї як тонік, підвищує енергію організму, відомий імуномодулятор, покращує стан нервової системи і підвищує витривалість організму. В даний час використовується для боротьби з такими тяжкими захворюваннями, як рак та ВІЛ.

Гриб шиітаке – делікатесний гриб підвищує енергію, імунітет і лібідо. Зустрічаються свідчення про те, що китайські імператори регулярно вживали його в їжу, щоб продовжити молодість і вберегтися від багатьох хвороб.

Вітамін D необхідний для оптимальної роботи імунної системи, крім того, здатний підтримувати необхідний рівень кальцію і фосфору в крові. Допомагає організму боротися з діабетом, очними й зубними захворюваннями.

Вітамін С – потужний антиоксидант. Під впливом вітаміну С відбувається підвищення здатності впізнавати свої і чужі клітини, що виключно важливо для функціонування імунної системи. Посилює імунну відповідь, беручи участь у виробленні організмом не тільки антитіл до вірусів і мікробів, але і інтерферонів, які мобілізують клітинний протипухлинна імунна відповідь.

Цинк - найважливіший мікроелемент для імунітету! Бере участь в утворення нових клітин, в тому числі і фагоцитів, необхідних для якнайшвидшого знищення мікробів та вірусів, що проникли в організм.


Ексклюзивна формула Форевер Иммубленд покращує кожен етап роботи імунної системи, одночасно забезпечуючи організм основними поживними речовинами, необхідними для міцного імунітету, і природними рослинними речовинами, які синергічно впливають на роботу імунної системи.


Рекомендації по застосуванню

по 1 таблетці 2 рази в день.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами