Вітамін В12 + фолієва кислота Forever Living Products - 60 таблеток (115888)

Вітамін В12 + фолієва кислота Forever Living Products - 60 таблеток (115888)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

396

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Форевер В12 плюс – це чудова комбінація вітаміну В12 і Фолієвої кислоти.


Вітамін В12 (ціанокобаламін), один з головних вітамінів групи В відіграє важливу роль в розумовій діяльності і необхідний для здорової нервової системи. В12 підтримує функціонування серцево-судинної системи, життєво важливий для правильного кровотворення, підтримує здоровий рівень гомоцистеїну.


Вітамін В12 необхідно приймати вегетаріанцям, так як основною його джерело – продукти тваринного походження, крім того, вживання алкоголю та тривалого перебування на сонці зменшує запаси В12. Вітамін В12 один з головних вітамінів групи В, який бореться зі старінням, його запаси вичерпуються з віком.


З віком у шлунку виробляється менше секрету, сприяє засвоєнню вітаміну В-12 з їжі, але при цьому організм, неспроможний засвоювати вітамін В-12 з їжі, легко засвоює цей компонент з харчових добавок.


Фолієва Кислота необхідна для розвитку здорової дитини під час вагітності, оскільки вона допомагає правильному синтезу ДНК/РНК і репродукції клітин, крім того, вона бере участь в утворенні червоних кров'яних тілець. Фолієва Кислота разом з вітаміном В-12 захищає серце, забезпечує здорову роботу мозку і підтримує позитивний настрій. Не ставлячись до вітамінів групи В, Фолієва кислота потрібна організму ані трохи не менше, експерти радять приймати 1000– 5000 мікрограмів Фолієвої Кислоти щодня для підтримки здоров'я серця, а 3 таблетки Форевер В-12 Плюс з Фолієвою Кислотою прекрасно задовольняють цю потребу. Курцям потрібно в 3 рази більше Фолієвої Кислоти.


Кожна таблетка Форевер В12 Плюс містить 500 мікрограмів вітаміну В-12 і 400 мікрограмів Фолієвої Кислоти. По суті, Форевер В-12 з Фолієвою кислотою – це здоров'я серцево-судинної і центральної нервової системи, це ефективна допомога в боротьбі зі стресом. І більше того, Мері Енн Креншоу, автор книги "Природний шлях до Супер Красі", часто називає вітаміни групи В "вітаміни краси"! Вона говорить: “Вони зроблять ваше волосся блискучим і важкими, вашу шкіру бездоганною і такою, що світиться, ваші нігті здоровими і міцними. Це заспокійливі вітаміни – вони ефективно нейтралізують "вбивць краси" – перевтома і стрес".


Рекомендації по застосуванню

1-2 таблетки щоденно, бажано після їжі.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами