Бджолине молочко Royal Jelly Forever Living Products - 60 таблеток (115880)

Бджолине молочко Royal Jelly Forever Living Products - 60 таблеток (115880)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

850

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Маточне Молочко має тонізуючу, антимікробну, протирадіаційного, властивостями, нормалізує артеріальний тиск, стан судин і функції органів, підвищує розумову і фізичну працездатність, допомагає залишатися енергійним і протистояти стресу.

Форевер Маточне молочко - це досконала, що дає здоров'я їжа. Наше маточне молочко збирають у сухих, віддалених, пустельних районах, де екологічно чисте навколишнє середовище ідеальна для пасік. Його витягують з вулика і відразу ж обробляють, щоб видалити надлишки води, але при цьому залишаються всі вітаміни, мінерали, ензими і коензими. Маточне молочко містить вітаміни А, С, D, Е, вітаміни групи В, вітамін РР, ферменти і фітонциди. Один з головних інгредієнтів – це вітамін В5 (пантотенова кислота). Він необхідний для синтезу і метаболізму білків, а також відіграє важливу роль в обміні жирів, вуглеводів і деяких гормонів. Крім того, маточне молочко багате білками, містить 18 аміно кислот, включаючи вісім незамінних, і велика кількість макро-і мікроелементів. Маточне Молочко має тонізуючу, антимікробну, протирадіаційного, властивостями, нормалізує артеріальний тиск, стан судин і функції органів, підвищує розумову і фізичну працездатність, допомагає залишатися енергійним і протистояти стресу.

Маточне молочко, зване також "Королівське желе", виділяється глотковими і верхньощелепними залозами бджіл-годувальниць. Вона синтезується в результаті переварювання бджолами пилку. Робочі бджоли і матки з'явилися генетично однакових яєць, а відмінність між ними сталося з-за того, що одні харчувалися медом і пилком, а матка – маточним молочком. Тільки матка є репродуктивної особиною у вулику, вона може відкладати до 3000 яєць в день, що в 2.5 рази більше її власної ваги. Матка живе 6 років, робочі бджоли – 6 тижнів.


Маточне молочко Royal Jelly – це досконала, що дає здоров'я їжа.


Один з білків, виявлених у Матковому молочку, гамма-глобулін, має дуже важливе значення, так як виконує захисні функції організму (антитоксичные, противірусні та протибактеріальні). Дуже велику роль відіграє вітамін В5 (пантотенова кислота) необхідний для синтезу і метаболізму білків, жирів, вуглеводів і деяких гормонів. Його недолік викликає млявість, головні болі, схильність до інфекцій верхніх дихальних шляхів, а також характеризується безсонням, нудотою, нервовими розладами. Маточне молочко – одна з вищих форм пантотенової кислоти в природі.


Нуклеїнова кислота, що міститься в молоці, сприяє здоровій регенерації клітин. Наявність у молоці амінокислоти, що є одним з основних компонентів колагену, пояснює поліпшення стану шкіри людей, що приймають його. Колаген – це сполучна тканина організму. Мережа колагенових еластичних волокон, які знаходяться в шарі дерми, утворює своєрідний каркас, який підтримує шкіру. З віком ця структура, призначена для зміцнення шкіри, слабшає, руйнується, з'являються зморшки.


Маточне молочко містить всі незамінні амінокислоти і дев'ять замінних. Воно також володіє антибіотичними властивостями.

Властивість маточного молочка покращувати метаболізм в організмі пояснює отримані позитивні відгук и про те, що у людей підвищується енергетичний потенціал і проходить млявість. Маточне молочко сприяє регенерації клітин, покращує структуру шкіри, а також збільшує стійкість організму до захворювань.

Маточне молочко має тонізуючу, антимікробну, протирадіаційного, иммуногенным властивостями, стимулює обмін речовин, зменшує млявість і підвищує життєвий тонус організму, нормалізує артеріальний тиск, стан судин і функції органів.

Ефективно при неврастенії, астенія, депресії, зняття психічного і фізичного перенапруження, атеросклерозах, при стенокардії, енцефалітах, при ожирінні та виснаженні організму. Лікарі рекомендують приймати його після хірургічного втручання, пологів з великою крововтратою і при анемії. Маточне молочко показано також у комплексі лікування грипу і пневмонії.

Маточне молочко може бути використане при лікуванні бронхітів, трахеїтів, ларингітів, гострого і хронічного нежитю, хронічного запалення легенів та інших захворювань органів дихання. У комплексі зі специфічним лікуванням використання молочка допомагає скоротити терміни лікування.


Успішно застосовується Маточне молочко і при лікуванні дітей з атрофією та гіпотрофією, а також недоношених дітей. Призначення його матерям у період лактації сприяє посиленню вироблення молока. Маточне молочко може надати істотну допомогу вагітним жінкам для боротьби з набряками і кращого виходу з організму токсичних відходів.

Маточне молочко також може бути використане для лікування атеросклерозу та ішемічної хвороби серця. Воно веде до зниження рівня холестерину в крові і знімає спазми судин. Хороший ефект від прийому Маточного молочка при стенокардії та ішемічної хвороби серця обумовлений також його здатністю підвищувати обмін речовин в серцевому м'язі, покращувати процеси регенерації пошкоджених клітинах міокарда, в тому числі після інфаркту міокарда. При вживанні молочка спостерігається зменшення частоти та інтенсивності нападів стенокардії, зникають перебої і болі в області серця. Через 10-15 днів від початку лікування хворі зазвичай можуть обходитися без прийому нітрогліцерину, як засоби невідкладної допомоги.

Ефективним препаратом виявилося Маточне молочко і при лікуванні виразкової хвороби шлунка і дванадцятипалої кишки. Досить дієво Маточне молочко при лікуванні запалень печінки різного походження, її цирозів. Особливо слід підкреслити позитивний ефект Маточного молочка при цукровому діабеті. Курс лікування становить 6 місяців під наглядом лікаря. По закінченні його зазвичай відзначається значне зниження рівня цукру в крові.

Маточне молочко використовується як лікувально-профілактичний засіб, при хронічних шкірних захворюваннях, що супроводжуються зміною обмінних процесів і, зокрема, жирового обміну (наприклад, псоріазу). Позитивні результати зафіксовані також при лікуванні вогнищевого облисіння.

Досить успішно лікуються препаратами Маточного молочка клімактеричний невроз, неврастенія, невроз серця, істерія і т. д.

Добре зарекомендувало себе Маточне молочко і при захворюваннях периферичної нервової системи і ревматичного поліартриту. Лікувальний ефект пояснюється наявністю вітамінів В1, В6, РР, мікроелементів та інших речовин, що надають стимулюючий вплив на систему гіпофіз – кора надниркових залоз, активізації обмінних процесів в організмі і т. п.

Маточне молочко підвищує розумову і фізичну працездатність, завдяки чому його можна використовувати в період напружених розумових і фізичних навантажень (наприклад, при підготовці до екзаменів або при спортивному тренуванні). Протягом року можна 3-4 рази повторювати курси прийому Маточного молочка. Вже через тиждень прийому цього препарату відзначається нормалізація сну, апетиту, нормалізується емоційний стан, значно покращується адаптація до фізичного навантаження і знову відзначається ріст фізичних досягнень. Маточне молочко, прийняте в періоди найбільшої простудної захворюваності та епідемії грипу, дозволяє знизити відсоток хворих.

Маточне молочко підвищує статевий потяг і збільшує фертильність (здатність завагітніти).

Для того, щоб отримати фунт (453,59 грамів) Маточного молочка, необхідно взяти одну тисячу королівських сот триденного віку, видалити віск і дрібні частинки, а потім заморозити його або застосувати суху заморозку, щоб зберегти поживну цінність Маточного молочка.

Маточне молочко необхідно для здорового функціонування нашого організму, а так як вітаміни групи В розчинні у воді, вони повинні надходити до нас в організм кожен день.


Вміст упаковки

60 таблеток по 250 мг

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами