Клітковина безглютенова Forever Living Products Форевер Файбер - 30 стіків (115893)

Клітковина безглютенова Forever Living Products Форевер Файбер - 30 стіків (115893)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

604

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

«Форевер Файбер» - це безглютенова, багата клітковиною дієтична добавка, розчинна у воді. Дієтологи відводять клітковини (харчових волокон) одну з провідних ролей в раціоні людини. По суті, клітковина являє собою речовину рослинного походження, яка або повністю, або по більшій частині не перетравлюється, а проходить через організм «транзитом». Але проходить не просто так, а виводячи разом з собою токсини, залишки «харчового сміття» і зайві жири.

Харчові волокна – це «їжа» для мікрофлори нашого кишечника, яка, в свою чергу, відповідальна за наш імунітет і багато інші життєво важливі процеси, що відбуваються в організмі людини. Клітковина – це наш «чистильник». При відсутності грубих харчових волокон у харчуванні, організм втрачає здатність до самоочищення.

Результати багатьох досліджень останніх десятиліть переконливо показали, що ми жили б і довше і здоровіше, якщо б вживали більш грубу і менш рафіновану їжу, багато хто цілком свідомо захопилися клітковиною.

Сприятливий вплив клітковини на організм збільшується в рази, якщо дотримуватися також і водний режим — випивати близько 1,5 л негазованої води в день.

Добова норма споживання харчових волокон, на думку сучасних дієтологів, становить близько 25-30 р. Отримати їх така кількість з природних продуктів не так-то просто, частково цю проблему можна вирішити за рахунок вживання висівок і спеціальних добавок.

До складу «Форевер Файбер» входять:

1) Гуміарабік – природний полісахарид, що добувається з соку африканської акації. Гуміарабік розчиняється у воді і в основному складається з арабина. Забезпечуючи організм рослинними волокнами, гуміарабік сприяє профілактиці багатьох захворювань травної системи, серцево-судинних захворювань, гіпертонії, ожиріння, цукрового діабету. Гуміарабік приводить в норму виділення шлункового соку і гальмує виділення травних ферментів. Це уповільнює травлення, сприяє зниженню рівня глюкози і концентрації ліпідів у крові.

2) Розчинний декстрин кукурудзи – це низькомолекулярний вуглевод і кукурудзяний крохмаль, який пройшов неповний гідроліз. Декстрин кукурудзи розчиняється у воді і є природною клітковиною. Будучи продуктом обробки крохмалю, кукурудзяний декстрин засвоюється організмом краще, ніж звичайний крохмаль і є живильною речовиною, що використовуються організмом людини для отримання енергії. Декстрин кукурудзи є пребіотиком і підтримує здоровий рівень функціонування травної системи, збільшуючи кількість корисних бактерій в кишечнику. Декстрин кукурудзи також допомагає підтримувати здоровий рівень холестерину, нормалізуючи ліпопротеїди високої щільності. Завдяки вмісту понад 80% клітковини, декстрин кукурудзи відомий своєю здатністю очищати травну систему шляхом виведення токсинів.

3) Фруктоолігосахариди – унікальний клас вуглеводів, які виробляються природним шляхом такими рослинами, як банани, артишоки і цибулю. Фруктоолігосахариди (ФОС) - найбільш вивчені сьогодні пребіотики. Вони являють собою суміш коротких ланцюжків глюкози і фруктози. ФОС підтримують здоров'я травної системи, сприяє переварюванню їжі і засвоєння поживних речовин. Крім того, вони підтримують правильну роботу імунної системи.

Конкурентні переваги фруктоолігосахаридів полягають у наступному:

• Фруктоолігосахариди утилізуються більшістю штамів біфідобактерій, а також деякими культурами лактобактерій.

• Фруктоолігосахариди володіють низькою калорійністю і тому можуть бути рекомендовані людям, що страждають цукровим діабетом і ожирінням.

• При вживанні фруктоолігосахаридів в кишечнику відбувається нормалізація мікробного статусу з збільшенням абсорбції з кишечнику іонів кальцію і магнію.

Якщо Ви хочете очистити свій організм, нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту, а також позбутися від дисбактеріозу і зайвої ваги «Форевер Файбер» - це саме те, що Вам необхідно.


Вміст упаковки

30 пакетиків


Рекомендації по застосуванню

Приймайте 1 пакетик щодня. Для досягнення кращого ефекту додайте 1 пакетик «Форевер Файбер» в стакан «Гелю Алое Віра», води або іншої рідини, добре перемішайте.

Характеристики

Призначення
Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами