Натуральний Кальцій Forever Living Products - 90 таблеток (115894)

Натуральний Кальцій Forever Living Products - 90 таблеток (115894)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

624

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Забезпечує 100% рекомендовану денну норму кальцію, складається з запатентованої формули бисглицината кальцію, карбонату кальцію і лимоннокислого кальцію, об'єднаних в унікальному поєднанні з магнієм, цинком, марганцем і міддю, а також вітамінами С і D для максимального засвоєння організмом. Надходження і заповнення кальцію відіграє важливу роль для здоров'я і життєдіяльності. Вживання «Форевер Кальцій» сприяє зростанню і збереження кісток і зубів, допомагає нервах здійснювати обмін інформацією між мозком та іншими ділянками організму. Кальцій також бере участь у виділенні гормонів і ензимів, регулює рух крові по судинах в організмі. Дефіцит кальцію може викликати остеопороз, порушення роботи нервової і серцево-судинної систем.

Необхідність споживання кальцію організмом людини залежить від його віку. Чим дорослішою стає організм, тим більше збільшується потреба у вживанні цього елемента. Дорослому організму необхідно щодня вживати до 1-го грама кальцію. Для дітей нормою є 900 міліграмів на день. Для більш молодого організму кальцій більш важливий, так як дитина постійно зростає.

Компанія «Форевер» пропонує Вам нову, покращену формулу «Форевер Кальцій». До складу нового кальцію, крім самого кальцію, магнію, вітаміну D, тепер додано вітамін С, цинк, мідь і марганець. Саме цим пояснюється зміна кольору і смаку цього продукту.

Благотворний вплив вітамінів і мінералів, що входять до складу Форевер Кальцій на наш організм:

Кальцій життєво необхідний для кісток, м'язів, клітин, волосся, зубів і нігтів. Він надає антиалергічну та протизапальну дії; підтримує нормальний рівень глюкози та інсуліну; володіє антистресовим ефектом. Цей елемент бере активну участь у процесах згортання крові, відіграє важливу роль у роботі ферментних систем, впливає на діяльність серцево-судинної і нервово-м'язової систем. Кальцій знижує проникність судин, посилює опірність організму до токсинів і інфекцій, має протизапальну дію. Також, він має вплив на деякі процеси, які відбуваються в клітинах, а саме: скорочення м'язів, вироблення секреції і гормонів в організмі.

Магній рятує серце; допомагає сповільнити утворення тромбів у крові; запобігає і лікує діабет; не дозволяє кровоносних судинах надмірно звужуватися, таким чином попереджаючи підвищення кров'яного тиску, інсульти та інфаркти. Ймовірність передчасного старіння з-за того, що ви не отримуєте достатньо мгания, дуже велика. Таким чином, зростає небезпека того, що серце відмовить, що станеться інфаркт, що вийде з-під контролю рівень інсуліну, що Ваші кістки стануть більш ламкими, і Вас буде переслідувати хронічне підвищений кров'яний тиск. Не ризикуйте, адже Ви можете передчасно постаріти і рано піти з цього світу просто тому, що Вам не вистачає магнію. Це мінеральна речовина зберігає молодість, особливо серця. Навіть незначний недолік магнію, схоже, має значення для тривалості нашого життя і здоров'я.

Цинк покращує увагу, пам'ять, настрій, нормалізує роботу мозочка, а також сприяє стабілізації функцій нервової системи; підвищує захисну активність макрофагів і нейтрофілів. Він також сприяє утворенню антитіл; бере участь у виробленні статевих гормонів і підвищує активність сперматозоїдів; знижує ризик викидня, сприяє нормальному протіканню вагітності; необхідний для нормального статевого розвитку організму; нормалізує процес окислення жирів і стабілізує склад цукру в крові; разом з вітаміном А відповідає за нюх, смакове сприйняття і гостроту зору; необхідний для росту нігтів, волосся та шкіри, а також для нормального загоєння ран; сприяє синтезу ряду травних ферментів; має антиоксидантну дію; бере участь у процесах кровотворення.

Мідь бере активну участь в кровотворенні (бере участь у синтезі лейкоцитів та еритроцитів); покращує стан сполучної, кісткової тканин і епітелію; є складовою частиною білка колагену. Мідь стабілізує функцію ендокринної системи, посилюючи активність гормонів гіпофіза; входить до складу матеріалу стінок кровоносних судин; нейтралізуючи вільні радикали, підвищує імунітет; бере участь в обміні заліза і покращує травлення; разом з вітаміном с і залізом бере участь в утворенні гемоглобіну; є складовою ланкою в вироблення жіночих статевих гормонів; збагачує клітини киснем; володіє протимікробною і протизапальною діями.

Марганець дуже важливий для правильного і нормального розвитку людської структури кістки. Завдяки антиоксидантом властивостями, марганець включає в організмі спеціальну функцію, яка управляє потоком вільних радикалів Цей корисний мінерал показав свою ефективність в контролі за рівнем цукру в крові людини, а також в належному підтримці функціонування травного тракту.

Вітамін D – це «вітамін сонячного світла». Він необхідний для нормального росту і розвитку кісток, а також для підтримки здоров'я і краси шкіри. Вітамін D попереджає розвиток остеопорозу; необхідний для підтримки нормального артеріального тиску, правильної роботи серця, щитовидної залози, нирок, а також правильної згортання крові.

Вітамін С бере участь у процесах кровотворення, позитивно впливає на функції нервової системи, є стимулятором у роботі ендокринних залоз, без його участі неможливе нормальне засвоєння заліза. Вітамін С життєво необхідний кровоносних судинах, без нього вони стають ламкими, крихкими, тонкими. Хондроцити (хрящові клітини) з участю вітаміну С виробляють протеоглікани – речовини, що живлять хрящ, зміцнюють його і роблять більш еластичним і розтяжним. Також вітамін С володіє потужними антиоксидантними властивостями, бореться з вільними радикалами і виводить їх з організму. Необхідний цей вітамін для успішного росту і розвитку сполучної тканини, колагенових волокон. Безсумнівна користь вітаміну С і для імунної системи людини: він значно посилює захисні механізми, запобігаючи розвитку різних запальних хвороб і захворювань іншого характеру.


ВМІСТ УПАКОВКИ

90 таблеток


РЕКОМЕНДАЦІЇ ПО ЗАСТОСУВАННЮ

3-4 таблетки на день, запиваючи водою (не жуйте і чи не розкушувати таблетки).

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами