Часник-Тим'ян (Чебрець) Forever Living Products - 100 капсул (115896)

Часник-Тим'ян (Чебрець) Forever Living Products - 100 капсул (115896)

Продавець:Brutal-sport

4.7/5  ( 150 оцінок )

Немає в наявності

469

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Всім відомо про цілющі бактерицидні властивості часнику. Лабораторні дослідження показали, що він містить сильний антибактеріальний агент, який, потрапляючи в кров, оберігає від раку і впливу радіації, дезінфікує легені, травний тракт і шкіру. Чебрець використовують при поганому травленні. Часник і чебрець – два потужних антиоксиданту об'єднані разом, щоб створити високоефективний засіб для підтримки хорошого здоров'я. Дослідження показали, що деякі інгредієнти часнику покращують метаболізм, з допомогою якого жири перетворюються в енергію і виводять холестерин. Кожна капсула містить натуральні масла часнику і чебрецю, вони легкі у використанні, не дратують слизову і не мають запаху.


Склад

  • Олія часнику, еквівалентну 1 голівці свіжого часнику в часточках
  • Чебрець - 50 мг
  • Лецитин


Опис

Використання часнику і чебрецю в дієтології налічує кілька тисячоліть. У давньоєгипетських папірусах, що датуються 1500 роком до н. е.., наведено 22 рецепти, що містять часник. У 1858 році Луї Пастер відкрив, що часник здатний запобігати зростання хвороботворних бактерій. Якщо розтерту кашку часнику помістити під ковпак і поряд з нею під той же ковпак поставити чашку з культурою бактерій, інфузорій або хвороботворних грибків, то через кілька хвилин всі мікроорганізми загинуть. У національній медичній бібліотеці штату Меріленд в США є понад 100 наукових праць про часнику, опублікованих, починаючи з 1983 року.


Згідно теорії Б. П. Токін, в боротьбі за існування часник виробив у собі хімічні речовини для захисту від шкідливих хвороботворних мікроорганізмів. Ці захисні речовини назвали фітонцидами, або антибіотиками вищих рослин.


Часник використовується як бактерицидний засіб, при атонії кишечника, діареї, а також для лікування атеросклерозу. Часник має протиглистовою властивістю. При вивченні хімічних речовин часнику було встановлено, що цибулини його містять до 0,3% алліїна, який під дією ферменту аллиинлиазы перетворюється в алліцин.


Алліцин - це дуже сильний антибактеріальний агент, який, потрапляючи в кров, дезінфікує легені, травний тракт і шкіру. Алліцин має у своєму складі понад 70 сірчистих сполук, і, як показали лабораторні дослідження, оберігає від раку і впливу радіації.


У харчовій добавці Форевер Часник-Чебрець алліцин є основним активним компонентом. Крім нього, до складу активних інгредієнтів входять ахоїн, має сильні протигрибкові та протипухлинні властивості і перешкоджає згортанню крові і утворення тромбів, і лецитин, що допомагає в процесі метаболізму перетворювати жири в енергію і виводити з жирових відкладень такі шкідливі речовини, як холестерин.


Сірчані компоненти часнику володіють протигрибковою і антибактеріальну дію, що робить його ефективним при різних захворюваннях, включаючи грип та кандидоз. Ці компоненти часнику також допомагають боротися проти вільних радикалів, тобто часник ще й потужний антиоксидант. Часник містить мікроелемент германій, необхідний для імунної системи, і сильний антиоксидант селен.


Чебрець - прекрасний медонос, біля нього завжди багато метеликів, бджіл і джмелів. Це було помічено ще древніми греками. Гора Химетос славилася у них чудовим мармуром і медом, який бджоли збирали з чебрецю, що росте на її схилах у великій кількості. Велику популярність ця рослина мало і у слов'ян, де зустрічається до 170 видів цієї рослини.


У медицині чебрець застосовують при поганому травленні, здутті кишечника, як сечогінне і зміцнює шлунок засіб, при безсонні, порушеннях обміну речовин. Він володіє сильними бактерицидними властивостями. Крім того, він допомагає боротися з бронхітом, є потужним антиоксидантом.

Кожна капсула є еквівалентом 1000 мг свіжих часточок часнику. Вона містить натуральні масла часнику і чебрецю без запаху, розчинені для легкості засвоєння в олії каноли і лецитину. Крім перерахованих вище поживних речовин, в склад Форевер Часник-Чебрець входять калій, кальцій, магній, вітаміни групи В, вітамін С.


Вміст упаковки

100 капсул


Рекомендації по застосуванню

по 1 капсулі з кожним прийомом їжі.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами