Часник-Тим'ян (Чебрець) Forever Living Products - 100 капсул (115896)

Часник-Тим'ян (Чебрець) Forever Living Products - 100 капсул (115896)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

469

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Всім відомо про цілющі бактерицидні властивості часнику. Лабораторні дослідження показали, що він містить сильний антибактеріальний агент, який, потрапляючи в кров, оберігає від раку і впливу радіації, дезінфікує легені, травний тракт і шкіру. Чебрець використовують при поганому травленні. Часник і чебрець – два потужних антиоксиданту об'єднані разом, щоб створити високоефективний засіб для підтримки хорошого здоров'я. Дослідження показали, що деякі інгредієнти часнику покращують метаболізм, з допомогою якого жири перетворюються в енергію і виводять холестерин. Кожна капсула містить натуральні масла часнику і чебрецю, вони легкі у використанні, не дратують слизову і не мають запаху.


Склад

  • Олія часнику, еквівалентну 1 голівці свіжого часнику в часточках
  • Чебрець - 50 мг
  • Лецитин


Опис

Використання часнику і чебрецю в дієтології налічує кілька тисячоліть. У давньоєгипетських папірусах, що датуються 1500 роком до н. е.., наведено 22 рецепти, що містять часник. У 1858 році Луї Пастер відкрив, що часник здатний запобігати зростання хвороботворних бактерій. Якщо розтерту кашку часнику помістити під ковпак і поряд з нею під той же ковпак поставити чашку з культурою бактерій, інфузорій або хвороботворних грибків, то через кілька хвилин всі мікроорганізми загинуть. У національній медичній бібліотеці штату Меріленд в США є понад 100 наукових праць про часнику, опублікованих, починаючи з 1983 року.


Згідно теорії Б. П. Токін, в боротьбі за існування часник виробив у собі хімічні речовини для захисту від шкідливих хвороботворних мікроорганізмів. Ці захисні речовини назвали фітонцидами, або антибіотиками вищих рослин.


Часник використовується як бактерицидний засіб, при атонії кишечника, діареї, а також для лікування атеросклерозу. Часник має протиглистовою властивістю. При вивченні хімічних речовин часнику було встановлено, що цибулини його містять до 0,3% алліїна, який під дією ферменту аллиинлиазы перетворюється в алліцин.


Алліцин - це дуже сильний антибактеріальний агент, який, потрапляючи в кров, дезінфікує легені, травний тракт і шкіру. Алліцин має у своєму складі понад 70 сірчистих сполук, і, як показали лабораторні дослідження, оберігає від раку і впливу радіації.


У харчовій добавці Форевер Часник-Чебрець алліцин є основним активним компонентом. Крім нього, до складу активних інгредієнтів входять ахоїн, має сильні протигрибкові та протипухлинні властивості і перешкоджає згортанню крові і утворення тромбів, і лецитин, що допомагає в процесі метаболізму перетворювати жири в енергію і виводити з жирових відкладень такі шкідливі речовини, як холестерин.


Сірчані компоненти часнику володіють протигрибковою і антибактеріальну дію, що робить його ефективним при різних захворюваннях, включаючи грип та кандидоз. Ці компоненти часнику також допомагають боротися проти вільних радикалів, тобто часник ще й потужний антиоксидант. Часник містить мікроелемент германій, необхідний для імунної системи, і сильний антиоксидант селен.


Чебрець - прекрасний медонос, біля нього завжди багато метеликів, бджіл і джмелів. Це було помічено ще древніми греками. Гора Химетос славилася у них чудовим мармуром і медом, який бджоли збирали з чебрецю, що росте на її схилах у великій кількості. Велику популярність ця рослина мало і у слов'ян, де зустрічається до 170 видів цієї рослини.


У медицині чебрець застосовують при поганому травленні, здутті кишечника, як сечогінне і зміцнює шлунок засіб, при безсонні, порушеннях обміну речовин. Він володіє сильними бактерицидними властивостями. Крім того, він допомагає боротися з бронхітом, є потужним антиоксидантом.

Кожна капсула є еквівалентом 1000 мг свіжих часточок часнику. Вона містить натуральні масла часнику і чебрецю без запаху, розчинені для легкості засвоєння в олії каноли і лецитину. Крім перерахованих вище поживних речовин, в склад Форевер Часник-Чебрець входять калій, кальцій, магній, вітаміни групи В, вітамін С.


Вміст упаковки

100 капсул


Рекомендації по застосуванню

по 1 капсулі з кожним прийомом їжі.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами