Бджолиний прополіс Forever Living Products - 60 таблеток (115897)

Бджолиний прополіс Forever Living Products - 60 таблеток (115897)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 162 оцінок )

823

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Прополіс - природний антибіотик, джерело біофлавоноїдів, які сприяють корекції імунітету, і необхідних для профілактики раку і захворювань серця. Він широко використовується при захворюваннях порожнини рота, таких, як гінгівіт або інфікування ясен.

Прополіс, збагачений маточним молочком – відмінний помічник Вашому здоров'ю. Форевер Бджолиний Прополіс зібраний у екологічно чистих пустельних районах. Він містить 22 амінокислоти, комплекс вітамінів В, а його поживна цінність посилена маточним молочком. Даний продукт – це прекрасна можливість підтримати захисні сили організму.

Прополіс випускається в таблетках, в одній таблетці 500 мг прополісу. Їх можна розжовувати і заїдати медом, але можна ковтати, запиваючи водою. Вони досить приємні, з присмаком мигдалю. Так як природний прополіс пекучий як кайенский перець, і не кожен зможе його розжувати, тому він змішаний з мигдалем.

Бджолиний Прополіс Форевер – це 100% натуральний продукт без додавання штучних консервантів, барвників та смакових добавок. Чистота продукту забезпечується тим, що прополіс збирається на пасіках, розташованих у високогірних районах, де забруднення повітря та навколишнього середовища практично зведено до нуля.

З самого початку свого існування людина робив все для того, щоб забезпечити собі життя, вижити і захистити себе від різного роду захворювань. Для цього він використовував все, що можна було взяти в природі, в тому числі, і медопродуктів.

З часом цивілізація розробила більш зручний і легкий спосіб існування. Розвиток науки і медицини привело до появи синтетичних медичних препаратів. Ці ліки, з одного боку, лікують різноманітні захворювання, але, з іншого боку, призводять до небажаних побічних ефектів, у той час як деякі хронічні та злоякісні захворювання залишаються невиліковними.

Останнім часом стає помітним рух назад до натуральних природних засобів.

Прополіс має історію, якій налічується 5000 років. Він згадується в Біблії, Талмуді, Старому Завіті. Саме слово "прополіс" походить від двох грецьких слів: "про" – "попереду" і "поліс" – "місто", що означає "захист попереду міста".

Бджоли збирають прополіс для "ремонту" своїх сот, замащування щілин, для захисту від ворогів, для того, щоб створити стерильне середовище, так як прополіс є натуральним антибіотиком.

Прополіс – один з найбільш цінних бджолиних продуктів, що володіє складним складом і різноманітними корисними властивостями, які сприяють одужанню, в одних випадках, завдяки своїм бактерицидним властивостям, в інших, – завдяки своєму імуномодулюючій, антитоксическому і загальнозміцнюючу впливу. Його можна ефективно застосовувати при захворюваннях дихальних шляхів, при грипі, ларингіті, синуситі, бронхіті, астмі, хронічному запаленні і туберкульозі легенів.

В даний час прополіс використовується для лікування різноманітних хірургічних ран в області живота і в гінекології. Він також ефективний при лікуванні шкірних захворювань (екзема, шрамів, псоріазу).

Прополіс допомагає в стоматології. Прополіс можна також використовувати при захворюваннях носової порожнини, горла і вушних захворюваннях й особливо при лікуванні отиту.

Прополіс застосовується в терапії самих різних захворювань – від простудних до пухлинних. Прополіс комбінується з хіміотерапевтичними препаратами, що підсилює лікувальний ефект і одночасно знижує можливість їх побічної дії.

Прополіс – натуральний джерело біофлавоноїдів, які сприяють підвищенню імунних функцій, необхідних для профілактики раку і захворювань серця. Він широко використовується при захворюваннях порожнини рота, таких, як гінгівіт або інфікування ясен.

ФОП випускає прополіс в таблетках. Так як природний прополіс пекучий, як кайенский перець, і не кожен зможе його розжувати, він змішаний з мигдалем.

Дозування залежить від захворювання. Якщо це виразковий коліт, то такі хворі можуть приймати п'ять-шість таблеток три рази в день. Якщо необхідно знизити рівень холестерину, то це можуть бути дві таблетки три рази в день. Дозування – річ складна. Тому я зазвичай кажу, щоб чоловік почав прийом з зазначеної дозування і уважно стежив за своїм самопочуттям".


Бджолиний прополіс Форевер – це натуральна харчова добавка, який є і вітаміни, і мінерали, і ферменти, а також багатий збалансований набір мікроелементів.


Вміст упаковки

60 таблеток

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами