Натуральний препарат для схуднення Lean Forever Living Products - 120 капсул (115882)

Натуральний препарат для схуднення Lean Forever Living Products - 120 капсул (115882)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

962

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Форевер Лін - дієтична добавка, яка містить у своєму складі хром, экстакты опунції і білої квасолі для забезпечення найкращого обміну речовин.

Першим з цих інгредієнтів є унікальне, жиропоглощающее гігроскопічне волокно, що отримується з кактус Опунція инжирная, відомого як опунція, або мексиканський кактус, або «колюча груша». Дослідження показали, що ця рослина, порівняно з іншими, має дуже високу здатність зв'язувати жири.

Другий унікальний інгредієнт являє собою білок, спеціально отриманий з білої стручкової квасолі (адзукі). Цей білок уповільнює всмоктування організмом цукру в тонкому кишечнику, тимчасово затримуючи діяльність ферменту, що перетворює вуглеводи цукор.

Крім того, до складу «Форевер Лін» входить треххлористый хром – ефективний інгредієнт для боротьби із зайвою вагою. Хром є важливим мікроелементом, який допомагає природної здатності організму регулювати рівень цукру в крові, діючи як фактор толерантності до глюкози (містить хром низькомолекулярний органічний комплекс, який сприяє підтримці нормальної концентрації глюкози в крові). Це особливо важливо для нормального обміну речовин.


Розглянемо всі ці складові та їх дія на організм детальніше:


1. Опунція - завдяки своїм цілющим властивостям опунція застосовується в традиційній і народній медицині. Опунція широко відома завдяки своїй здатності допомагати втрати ваги, забезпечуючи при цьому організм всіма необхідними поживними речовинами. Вживання опунції попереджає утворення жирів, підвищуючи їх розщеплення і виведення з організму. Це відбувається завдяки одному з найбільш цінних властивостей опунції - здатності зв'язувати до 28% жиру – волокна кактуса адсорбують молекули жиру, в результаті чого він стає недоступний травним ферментам. Цей процес супроводжується набуханням волокон кактуса, збільшенням їх обсягу в шлунку, що дає відчуття ситості протягом тривалого часу, покращуючи настрій і знижуючи апетит. Результатом цього стають зменшення ваги, рівня холестерину і цукру в крові.

Рослинні протеїни опунції усувають целюліт, набряки і затримку рідини, так як допомагають організму повернути рідини з тканин в лімфатичні і кровоносні судини (особливо з сполучної тканини шкіри).

Опунція застосовується для профілактики і лікування цукрового діабету, ожиріння, гастриту, хвороб печінки, артеріальної гіпертонії, виразкової хвороби шлунка. Опунція є ефективним засобом при порушенні функції передміхурової залози, її рекомендують чоловікам у віці 50 років і старше. Співробітники мальтійського інституту клітинної фармакології вивчали вплив екстракту шкірки кактуса опунції. Виявилося, що речовини, що містяться в тканинах цієї рослини, сприяють позбавленню людей від стресу і надають загальнозміцнюючу дію.


Екстракт також корисний спортсменам – він допомагає відновлювати сили після напружених змагань.


Опунція надає загальнозміцнюючу дію на організм, підвищують його захисні функції, зміцнюють імунну систему. Вона допомагає людині боротися з впливом негативних факторів навколишнього середовища: спекою, зневодненням, радіацією.

Опунція володіє прекрасними бактерицидними антисептичними властивостями і широко застосовується при захворюваннях горла, запаленнях кишечника і сечостатевої системи.

Також ця рослина активізує роботу нирок, печінки, активізує роботу селезінки.

Заповзятливі американці з'ясували, що опунція зменшує інтоксикацію при похмільному синдромі.

Оскільки опунція покращує мозковий кровообіг, поліпшує пам'ять, знімає головний біль, загострює розум і пам'ять, це рослина, рекомендується вживати в їжу людям, зайнятим розумовою працею.


2. Квасоля адзуки - містить багато білка, харчових волокон. Харчові волокна – це клітковина, яка допомагає схуднути. Клітковина важлива для схуднення, так як чим більше людина споживає рослинних волокон, тим менше набере вагу.


По-перше , клітковина допомагає очистити кишечник від шлаків, яких у людини за життя накопичується іноді до 20 кілограм.

По-друге , клітковина відновлює мікрофлору кишечника, покращує травлення, обмінні процеси, знижує цукор у крові, тим самим сприяючи розщепленню цукру, не даючи відкладатися жирів.

По-третє , потрапляючи в шлунок, вона набрякає і збільшується в об'ємі. Шлунок повний, і людині не хочеться їсти.

По-четверте , розчинні волокна затримують процес перетравлення і всмоктування вуглеводів, тим самим обмежуючи зростання кількості глюкози в крові після прийому їжі. А значить, нас не буде тягнути на постійні перекушування між основними прийомами їжі. Немає перекусів — немає зайвих калорій.

По-п'яте , регулярне споживання рослинних волокон знижує ризик захворіти на рак товстої кишки.

По-шосте , рослинні волокна поглинають солі важких металів.


Квасоля адзуки надає наступне дію на людський організм:

  • Користь для серця: є прекрасним джерелом розчинної клітковини, що підтримує нормальний рівень холестерину. Низький рівень холестерину в крові пов'язаний з низьким ризиком виникнення серцевих захворювань. Крім того, в ній містяться фолати, калій і магній, які також необхідні для здоров'я серця.
  • Користь для кишечника: допомагає здоровому травленню, запобігає запори і може допомогти запобігти рак товстої кишки.
  • Запобігання діабету: підтримує здоровий рівень цукру в крові.
  • Втрата ваги: надає Вашому шлунку відчуття насичення і довше зберігає у Вас відчуття ситості.
  • Очищення печінки: містить молібден – мікроелемент, який виробляє ензим сульфіт-оксидазу, який є необхідним для очищення печінки.
  • Вітаміни групи В: відмінне джерело вітамінів групи В, включаючи B6, B2, B1, B3, і фолієву кислоту.
  • Мікроелементи: містить багато молібдену, міді, цинку і марганцю


3. Треххлористый хром - відіграє важливу роль у профілактиці цукрового діабету і серцево-судинних захворювань. Будучи компонентом «фактора толерантності до глюкози», він нормалізує вміст цукру в крові, знижує потребу організму в інсуліні і підвищує переносимість глюкози у тих, хто страждає діабетом II типу. Він також бере участь у виробленні нуклеїнових кислот ДНК і РНК, що виконують найважливішу функцію по зберіганню, передачі та реалізації спадкової інформації. При взаємодії з йодом підтримує функціонування щитовидної залози.

Якщо Ви вирішили впоратися з проблемою зайвої ваги - наш новий унікальний продукт «Форевер Лін» Вам просто необхідний. Важливо також пам'ятати, що для забезпечення максимальної ефективності цього продукту, Ви повинні не забувати про правильному харчуванні і регулярних фізичних навантаженнях.


РЕКОМЕНДАЦІЇ ПО ЗАСТОСУВАННЮ

Приймати по 1 капсулі перед кожним прийомом їжі, запиваючи водою. Максимум 4 капсули в день. Якщо ви приймаєте інші ліки, схильні до алергії, а також у разі вагітності і лактації, проконсультуйтеся з вашим лікарем, перш ніж приймати цей бад.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами