Комплекс вітамінів для чоловіків Forever Living Products Витолайз Енергія - 60 капсул (115884)

Комплекс вітамінів для чоловіків Forever Living Products Витолайз Енергія - 60 капсул (115884)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

856

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Біологічно активна добавка «Витлайз™ для Чоловіків» володіє всіма корисними якостями «Форевер Про 6®» і містить ще більше поживних речовин в біодоступність формі і рослинні компоненти з більш активною дією.

«Витлайз™ для Чоловіків» - природний препарат у поєднанні зі здоровим харчуванням і правильними фізичними навантаженнями є кращим рішенням для підтримки здоров'я простати. Унікальна комплексна формула цієї біологічно активної добавки містить високо ефективне поєднання лікарських трав, вітамінів, мінералів і антиоксидантів, які допомагають відновленню функцій сечостатевої системи і простати.


Запатентована суміш рослинних компонентів

Формула «Витлайз™ для Чоловіків» містить оливкова олія, масло гарбузового насіння, екстракт граната і лікопін. Століттями люди використовували їх для підтримки здоров'я простати.


Ексклюзивне поєднання поживних речовин

«Витлайз™ для Чоловіків» містить суміш поживних речовин, спеціально розроблених і збалансованих для підтримки чоловічого здоров'я та забезпечення правильної роботи простати. Основні вітаміни для здоров'я простати - C, D, E і В6 – доповнені такими мінералами, як селен і цинк, чия важлива роль у підтриманні функцій чоловічих статевих органів була доведена фахівцями. До складу також включені такі потужні антиоксиданти, як кверцетин і лікопін, у дозуванні, необхідної для ідеального балансу з основними компонентами для повноцінного захисту простати.


Новий і покращений

«Витлайз™ для Чоловіків» - це вдосконалена формула, порівняно з Форевер Прост6. В неї, крім рослинних компонентів, вітаміну Е , селену і лікопіну, що входять вітаміни С, D і В6 в поєднанні з цинком і кверцетином. «Витлайз™ для Чоловіків» чинить нормалізуючу дію на функцію простати, підтримує оптимальне співвідношення і баланс статевих гормонів, знижуючи ризик розвитку аденоми і можливості її малігнізації.


Склад Витолайз Енергія:

Розмір порції – 2 капсули

Порцій в упаковці – 30


Вітамін С (Аскорбінова кислота) 80 мг

Вітамін D (Холекальциферол) 5 мкг

Вітамін Е (d-альфа токоферол) 12 мг

Вітамін В6 (піридоксин гідрохлорид) 1,4 мг

Цинк (Аргінін хелат цинка) 10 мг

Селен (Селениевые дріжджі) 55 мкг

Запатентована суміш:

Оливкова олія, масло гарбузового насіння, екстракт граната і лікопін, які століттями люди використовували для підтримки здоров'я простати 892,5 мг


Додаткові інгредієнти: Желатин, гліцерин, очищена вода, бджолиний віск, соєвий лецитин і екстракт ріжкового дерева.


Рекомендації по застосуванню:

Дві капсули на день в якості добавки до їжі. Не є ліками. Для Вашої безпеки не використовуйте при порушенні цілісності або відсутності захисної пломби під кришкою. Зберігайте продукт у щільно закритій упаковці, у сухому, прохолодному та недоступному для дітей місці.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами