Препарат для придушення апетиту Forever Living Products Форевер Гарсинья плюс - 70 капсул (115890)

Препарат для придушення апетиту Forever Living Products Форевер Гарсинья плюс - 70 капсул (115890)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

852

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Фрукт Гарсинии Камбоджійської містить компонент, який перешкоджає перетворенню вуглеводів в жири - Гідроксіцітріновая кислота (HCA), що є натуральним засобом для придушення апетиту, уповільнююча дію ферменту, що перетворює калорії в жири.


До складу Forever Garcinia Plus входять компоненти, які сприяють зниженню ваги. Основним компонентом є натуральний продукт, одержуваний з шкірки південноазіатського рослини Гарсинии Камбоджійської, відомого також як Малабар Тамаринд. Шкірка висушується, і з неї готують гидроксицитриновую кислоту (НСА). На півдні Індії цей фрукт протягом багатьох століть використовували в кулінарії і в лікувальних цілях. У 60-х роках нашого століття фахівці-біохіміки відкрили, що НСА перешкоджає перетворенню в організмі вуглеводів в жир. В процесі перетравлення їжі вуглеводні калорії, не використані відразу ж для вироблення енергії, перетворюються в жир. НСА пригнічує роботу ферменту, що перетворює калорії в жир. В результаті організм починає спалювати вже існуючі в ньому запаси жиру, допомагаючи поступово знижувати вагу.

НСА також пригнічує апетит. Коли в печінці вироблено і накопичено достатньо глікогену, в мозок посилає сигнал, що в організм надійшла достатня кількість їжі. Така реакція і є рефлекс насичення.

Іншим важливим складовим Форевер Гарсинии Плюс є пиколинат хрому. На жаль, в сучасних дієтах відчувається нестача хрому. До того ж невеликі запаси цього мікроелемента в організмі знижуються ще і споживанням цукру, а також фізичними навантаженнями. Три таблетки Форевер Гарсинии Плюс містять 300 мг хрому і заповнюють недолік в ньому. Хром допомагає організму розщеплювати цукор для подальшого його використання і підтримує нормальний кров'яний тиск. Недолік же хрому може призвести до серцево-судинних захворювань і розвитку діабету. При недостатньому вмісті хрому спостерігається слабкість і підвищене утворення жиру.

Два останніх складових Форевер Гарсинии Плюс – це тригліцериди середнього ланцюга (МСТ) і масло сафлор. Вони називаються "здоровими жирами", які виконують функцію захисту серця, зберігають еластичність судин і прекрасно діють на всю серцево-судинну систему, а, крім цього, надають відмінний вплив на шкіру, волосся і нігті. Вони прискорюють процес метаболізму, дозволяючи організму негайно отримувати енергію, спалюючи ці жири. Організм отримує такий швидкий приплив енергії, що Форе-вер Гарсиния Плюс може стати прекрасним продуктом для спортсменів.


Гарсиния Плюс перешкоджає перетворенню вуглеводів в жири, знижує утворення холестерину і жирних кислот, пригнічує апетит, природним чином зменшуючи кількість споживаної їжі.


Зміст:

У кожній капсулі міститься 500 мг екстракту Гарсинии Камбоджійської (250 мг НСА).


Рекомендації по застосуванню

Приймайте по одній таблетці за 30-60 хвилин до їжі, запиваючи великою кількістю води. При деяких захворюваннях (високий тиск, діабет, захворювання нирок, печінки) слід проконсультуватися з лікарем.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами