Гіалуронова кислота в капсулах Forever Living Products Активні Гіалурон - 60 капсул (115892)

Гіалуронова кислота в капсулах Forever Living Products Активні Гіалурон - 60 капсул (115892)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

880

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Дія Форевер Активні НА направлено на суглоби, на збереження, підтримання та відновлення їх працездатності. До складу цієї харчової добавки входить унікальна форма низькомолекулярної Гіалуронової кислоти (НА), яка володіє зволожуючими і пом'якшуючими властивостями, а в поєднанні з олією імбиру і куркуми роблять її одним з найбільш високоефективних засобів у вирішенні проблем з суглобами. Надає прекрасне зволожуючу дію на шкіру.

Форевер Активні Гіалурон НА - це революційний і унікальний продукт, дія якого направлена на оздоровлення та відновлення суглобів і зв'язок, на збереження, підтримання та відновлення працездатності опорно-рухового апарату. На жаль, з хворобою суглобів знайомі багато, а багато хто з цих багатьох знають про це не з чуток. І той факт, що після 47 років кожен третій житель землі страждає цією недугою, не є втіхою, також, як і те, що кожен п'ятий інвалід в світі – це інвалід по опорно-руховому апарату. Це дані статистики ВООЗ, а в Україні ця картина ще більш неприваблива, з-за нашої екології, питної води, Чорнобиля і т. д. В 1986 році радіологи, медики, вчені передбачали, що через 20 років значно збільшиться загострення проблем з опорно-руховим апаратом, особливо з кістками і суглобами.

Компанія Forever Living Products знає про цю проблему, тому є цілий ряд продуктів для рішення або полегшення цих проблем. Це такі продукти, як Сік Свобода (у складі якого найсучасніші та ефективні складові для лікування всіх видів артритів, артрозів, остеохондрозів – хондроїтин, глюкозамін, природна сірка тощо), Арктик-Сі та для зовнішнього застосування МСМ гель. Яка б не була етіологія хвороби, всі вони починаються з виснаження синовіальної рідини і руйнування (висихання, розтріскування) хрящової тканини, що забезпечує їх еластичність, гнучкість і здоров'я суглобів. У разі травми, надходження цих речовин у великій кількості є обов'язковою умовою для повноцінного відновлення пошкодженої області.

По суті, наш організм – одна велика біомеханічна машина з м'язами і зв'язками, які формують 230 рухаються суглобів. Суглоби зношуються і стираються, і це призводить до зниження рухової здібності. Наш організм дуже раціональний, тому виробляє білок, званий Гіалуронової кислотою (Hyaluronic Acid – HA), яка необхідна нашим з'єднувальним тканин, також, як кальцій необхідний нашим кісткам. НА – це мастильний матеріал, який огортає наші суглоби, дозволяючи їм рухатися вільно і плавно, і в теж час, зволожує нашу шкіру. Крім того, наявність в організмі в достатній кількості Гіалуронової кислоти дозволяє нашій шкірі виглядати молодо.

Але в процесі старіння, наш організм виробляє все менше, менше забезпечуючи наші суглоби мастилом. Так само, як машині, необхідно масло в двигуні, щоб нормально функціонувати, нам необхідно постачати наш організм мастилом, необхідної для наших суглобів. ФОРЕВЕР НА АКТИВНІ – це порятунок.

НА допомагає підтримувати і змащувати наші суглоби природним чином. Вона також має здатність утримувати воду – в 1000 разів більше своєї ваги – що означає, що Ви можете зволожити кожну клітину шкіри.

Ваша шкіра – це відображення стану Вашого організму, а всі прояви на шкірі показують, у чому конкретно потребує ваш організм, включаючи потреби організму в поживних компонентах. Прийом ФОРЕВЕР НА АКТИВНІ – це зволоження наших суглобів і шкіри зсередини! Тільки уявіть собі, як ця харчова добавка буде працювати в поєднанні з продуктами Форевер по догляду за шкірою, і в теж час, допомагати Вашим суглобам, працюючи в поєднанні з Соком Форевер Свобода.

Для посилення дії ФОРЕВЕР НА АКТИВНІ, в продукт додані масло імбиру і куркуми лонга, які є прекрасними антиоксидантами і мають заспокійливу дію. Китайська народна медицина використовувала ці компоненти протягом століть для забезпечення функціонально-правильної діяльності організму. Імбир століттями використовувався китайськими фахівцями з лікарських трав для того, щоб протистояти обмеження рухової функції суглобів в похилому віці. Масло коренів куркуми багате калієм і залізом, а клінічні дослідження також показали їх переваги для функцій суглобів.

Товариство з проблем артритів прийшов до висновку, що підтримки наших суглобів за допомогою харчових добавок потрібно починати заздалегідь, для того, щоб, як можна довше зберігати наші суглоби в робочому стані.

Чому б Вам не почати підтримувати здоров'я Ваших суглобів прямо зараз , щоб Ви могли приймати участь і насолоджуватися будь-якою діяльністю, яку любите? Ви можете продовжувати використовувати Напої з Алое і продукти Алое по догляду за шкірою, додавши в свій раціон продукт необхідний Вашим суглобам і шкірі. Залишайтеся активними і здоровими!


Вміст упаковки

60 капсул


Рекомендації по застосуванню

По 1 капсулі 2 рази в день.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами