Препарат для прискорення обміну речовин і енергії Forever Living Products Форевер Терм - 60 таблеток (115895)

Препарат для прискорення обміну речовин і енергії Forever Living Products Форевер Терм - 60 таблеток (115895)

Продавець:Brutal-sport

4.8/5  ( 168 оцінок )

938

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

«Форевер Терм» - це Ваш помічник у вирішенні проблем зайвої ваги. «Форевер Терм» - це потужна комбінація інгредієнтів для нормалізації обміну речовин і підвищення енергії. Поєднуючи прийом даного продукту з правильним харчуванням і спеціальною програмою фізичних вправ, Ви зможете досягти відмінних результатів у боротьбі із зайвою вагою.

До складу «Форевер Терм» входять такі інгредієнти:

1. Екстракт листя зеленого чаю, чия користь обумовлена речовинами полифеноловой природи – катехінами. Зелений чай нормалізує процеси травлення, змушує краще працювати внутрішні органи (печінка, кишечник і шлунок), допомагає у профілактиці сечокам'яної та жовчнокам'яної хвороб, підтримує тонус організму, втамовує відчуття голоду, зміцнює стінки кровоносних судин, стимулює діяльність головного мозку, запобігає тромбоутворенню, знижує рівень цукру в крові, захищає печінку від токсинів, полегшує симптоми діабету, посилює рефлекторну діяльність, покращує і поглиблює дихання, знижує рівень поганого холестерину збільшує секрецію шлункового соку. Крім того, благотворно впливає на виділення жиру з жирових клітин за рахунок стимуляції ферментної діяльності.

2. Екстракт несмажених кавових зерен. Відомо, що кава є профілактичним фактором проти легкої депресії, хвороби Паркінсона, товстої і прямої кишки. Крім того, несмажених кавові зерна допомагають регулювати вміст глюкози в крові, зменшити жирові відкладення, а також сприяє стійкій тенденції втрати ваги. У каві містяться з'єднання відповідальні за вагу організму - це антиоксиданти, відомі як хлорогеновые кислоти. Ці кислоти сповільнюють виробництво глюкози в організмі після їжі, шляхом зміни активності ряду ферментів у печінці. Це сприяє більш повільному та тривале вивільнення глюкози в організмі після їжі, тим самим знижуючи виробництво жирових клітин.

3. Екстракт насіння гуарани – нормалізує жирові обміни в організмі, підвищує працездатність організму, а також стимулює функції нервової системи. Гуарану застосовують як тонізуючий і стимулюючого засобу при головних болях, мігрені та інших недугах. Дубильна речовина, що міститься в гуарані, позитивно впливає при шлунково-кишковому розладі. Ще в стародавні часи гуарану використовували в якості засобу для схуднення. Вона містить у собі речовини, які знижують апетит. Від будь-якої дієти людина стає дратівливою і втомленим, а от від прийому гуарани організм не тільки заспокоюється і зміцнюється, але й збагачується такими корисними речовинами як танін, калій і магній, вітамін В1, які разом покращують роботу серця. Приймає гуарану людина в процесі схуднення отримує корисні речовини і не відчуває втоми.

4. Кетони малини – допомагають підтримувати правильний рівень метаболізму і є джерелом антиоксидантів. Кетони малини прискорюють циркуляцію слизу і усувають застійні явища. Вони також ефективно бореться з в'ялістю шкіри і прискорюють процеси метаболізму, що забезпечує спалювання жирів. Кетони малини прискорюють метаболізм і дозволяють організму безпечно утилізувати зайві калорії і вже накопичені жирові відкладення. Процес спалювання жиру не зачіпає м'язи, але надає їм красиві обриси, так як в процесі утилізації розщеплюється жир, що знаходиться не тільки на животі і стегнах, але накопичений організмом між м'язових волокон і внутрішніх органів. Також вони прискорює обмін речовин за рахунок незначного підвищення температури тіла. Кетони малини: збільшують вироблення головних жиросжигающих гормонів - адреналіну та норадреналіну.

5. Вітаміни: В1 (тіамін), В2 (рибофлавін), В3, В5, В6, В9 (фолієва кислота), В12, С.

«Форевер Терм» - це корисний і ефективний продукт для боротьби із зайвою вагою і нормалізації обміну речовин.


Вміст упаковки

60 таблеток


Склад

Екстракт листя зеленого чаю, Екстракт насіння гуарани, Екстракт зелених кавових зерен, Кетони малини. Вітаміни: В1 (тіамін), В2 (рибофлавін), В3, В5, В6, В9 (фолієва кислота), В12, С.


Рекомендації по застосуванню

По 2 таблетки щодня. Ви можете прийняти одну таблетку вранці і одну в обід, або прийняти обидві таблетки вранці. Для досягнення найкращих результатів приймати після 18 годин, володіє тонізуючим ефектом. Не рекомендується приймати дітям, вагітним або годуючим матерям.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами