Термометр медичний електронний цифровий Geratherm (Гератерм) Rapid

Термометр медичний електронний цифровий Geratherm (Гератерм) Rapid

Продавець:Ultimate

4.7/5  ( 93 оцінок )

402

Немає в наявності

23

Гарантія. 24 місяці Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Термометр Geratherm Rapid - термометр для гіпотермії, виготовлений з безпечних матеріалів, не містить ртуті та стекла. Geratherm Rapid - це оригінальний електронний термометр з гнутким наконечником та позолоченим сенсором.

Виріб оснащений технологією Digital Running Scale, що полягає у візуальній, цифровій подачі підвищення температури на моделі класичного термометра.

Він зручний для дітей та дорослих, має чіткий та сучасний дисплей, а також синхронізує пам'ять останнього вимірювання. Рекордний угол згинання наконечника – за фактом до 120° – дозволяє звести до мінімуму травматизм при вимірюванні температури у дітей. Продукт стане незамінним помічником у професійному вимірюванні температури в домашніх умовах. Звуковий сигнал, що супроводжує процес вимірювання, допомагає правильно використовувати термометр. Збільшений дисплей із вбудованою лінзою не буде проблемою для людей зі слабким зором. Термін роботи батареї понад 3 роки при десяти вимірах на день або 200 годин безперервної роботи. Водонепроникний температурний датчик термометра здатний продовжити термін служби приладу. Gerathem Rapid – забезпечує професійне вимірювання температури в домашніх умовах. Завдяки гнучкому наконечнику електронний термометр є дбайливим на ощупь до шкіри та мінімізує ризики ушкоджень. Електронний термометр також має ультратонкий, високоякісний чохол, що захищає термометр від внутрішніх та зовнішніх факторів ризику. Пластмасова оболочка виготовлена ​​з високоякісного матеріалу, завдяки чому даний прилад не розіб'ється при падінні.

Вимірювання температури займає до 15 секунд, що дозволяє не відривати малюка від його важливих зайняти надовго. Звуковий сигнал попередить Вас про наявність високої температури.

Завдяки водонепроникній конструкції, яку забезпечують спеціальні герметичні вставки, що захищають прилад від попадання води всередину та змінному аккумулятору - прилад прослужить Вам якнайдовше!

Характеристики

Додаткові функції
Зона вимірювання температури
Діапазон вимірювань температури
  • 32,0 - 43,9 °С °C
Точність вимірювання
  • 0.1 °C
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами