Крем-бальзам Эліскир на гелевій основі "Венотонус" 75 мл

Крем-бальзам Эліскир на гелевій основі "Венотонус" 75 мл

33

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ефективність крем-бальзаму визначається наявністю в складі цілющих біологічно активних компонентів, таких як: екстракти п'явки, золотого вуса, маклюри, кінського каштана і гінкго білоба, рутина, ментолу, муміє.

Екстракт слини п'явки медичної сприяє зміцненню стінок судин, покращує кровообіг у місці нанесення, зменшує ламкість капілярів. Найважливішою дією екстракту слини медичної п'явки є антитромботичних дію, тобто нормалізація механізму згортання крові і протистояння утворенню нових тромбів (кров'яних згустків) у венозних судинах, адже саме венозні тромби призводять до розтягування стінок вен і погіршення їх прохідності.

Екстракт золотого вуса - є сильним біостимулятором, посилює дію і проникність інших екстрактів і сприяє швидкому зниженню інтенсивності болі, значно зменшує запалення і набряклість.

Екстракт маклюри сприяє зміцненню судин і вен, виявляє антиоксидантні властивості.

Екстракт кінського каштана, підвищує тонус венозних судин, прискорює кровотік у венах, що перешкоджає утворенню і наростання явищ тромбозу.

Екстракт гінкго білоба проявляє антиоксидантні та протизапальні властивості, перешкоджає тромбоутворенню, збільшує приплив крові до периферичних тканин (рук, ніг).

Рутин стимулює будівництво тканин кровоносних судин і захищає стінки судин, відіграє вирішальну роль у підтримці еластичності і міцності судин, сприяє поліпшенню кровообігу, виявляє протинабрякову та протизапальну дію.

Ментол володіє мисцевоанестизуючи властивостями, стимулює холодові рецептори шкіри, тим самим зменшує набряк, сильний антисептик. Муміє - дивовижна і дуже цінна природна речовина. Муміє використовують у народній медицині при захворюваннях кровоносної системи, оскільки воно сприяє підвищенню еластичності і міцності кровоносних судин. Калій, магній, кальцій, що входять до складу муміє, необхідні для повноцінного функціонування кровоносної системи. Властивості крем-бальзаму зумовлені цілющими біологічно активними компонентами, що входять до його складу.

Рекомендації до застосування: у комплексі заходів з профілактики проблем судинної системи

Спосіб застосування: нанести невелику кількість крем-бальзаму на проблемну ділянку, втирати масажними рухами 2-3 рази на день. Рекомендується застосовувати курсами 2 рази в рік.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів крем-бальзаму.

Склад: вода, вазелінове масло, моностеарат гліцерину, трицетеарет-4-фосфат, екстракт слини п'явки медичної, золотого вуса, маклюри, кінського каштана і гінкго білоба, вазелін м'який, цетеариловий спирт, карбомер, рутин, триетаноламін, ментол, муміє, феноксіетанол, метилпарабен, пропілпарабен, 2-бром-2-нітропропан-1,3-діол.

Умови та термін зберігання: зберігати при температурі від +5 С до +25 С. Термін придатності 24 місяці.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами