Гель Еліксир "Ревматим" для суглобів з бджолиною отрутою 75 мл

Гель Еліксир "Ревматим" для суглобів з бджолиною отрутою 75 мл

63

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

- має аналгезуючу (знеболююче) дію, має протизапальний та антисептичний ефект - надає гиперемирующее (посилення кровотоку) дія - має протинабрякову дію - має відновлюючу і тонізуючу дію на структуру м'язів і суглобів Бджолина отрута - апітоксин, відомий як лікувальний засіб з давніх часів. Крем-бальзам «Ревматим», містять мікродози бджолиної отрути, що робить цей крем дуже ефективним, і в той же час абсолютно безпечним. Його дія заснована на унікальному болезаспокійливому властивості бджолиної отрути, в поєднанні з протизапальними, і антисептичними властивостями рослинних екстрактів. Шабельник болотний сприяє оновленню всіх ослаблених клітин організму. Екстракт перцю пекучого надає зігріваючу дію.

Склад: вода підготовлена, бджолина отрута, муміє, віск бджолиний, масло вазелінове, кукурудзяна олія, рослинні екстракти: шабельника, перцю стручкового, соснових бруньок, гліцерин, моногліцериди, стеарин, Д-пантенол, ланолін, гідроокис натрію, метилпарабен, пропілпарабен.

75 мл

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами