Крем для чоловіків Ilana Фимозин від фімозу 50 мл (4975115)

1 відгук

Код:  195225675

Крем для чоловіків Ilana Фимозин від фімозу 50 мл (4975115)

1 відгук

Код:  195225675

Продавець:Ilana

4.9/5  ( 48 оцінок )

199

Є в наявності

16

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Фімозин - альтернатива операції Крем Фімозін - ефективний засіб від фімозу, що допомагає на 1-4 стадії в середньому за 14 днів. Цей препарат протестований російським суспільством урологів і вважається альтернативою хірургічному лікуванню. Переваги: ​​гарантований результат, лікування безболісне та безпечне, немає ризику зараження, зникають проблеми з сечовипусканням, статеве життя нормалізується, без хірургічного втручання.
Протипоказання – індивідуальна нестерпність компонентів крему.
Склад крем від фімозу Фімозін:календула - збільшує еластичність крайньої плоті для подальшого її зміщення,суниця - знімає симптоми печіння і свербежу,прополіс - пом'якшувальну і протизапальну дію (природний кортикостероїд),ромашка - знезаражує ділянки, охоплені шкірою речовинами та вітамінами, ячмінь – збільшує еластичність, черга – покращує кровообіг у місці здавлювання, чебрець – пом'якшує та збільшує еластичність. Як користуватися кремом Фімозін: Ретельно вимити руки та пеніс. Невелику кількість крему нанести навколо головки на крайню плоть. Зачекати 10-15 хвилин. Ніжно натягнути крайню плоть (відчуття), поетапно збільшуючи площу оголення головки. Курс лікування – 14 днів (наносити двічі на день). Дозволяється продовжити до місяця (за індивідуальних показань).

Характеристики

Країна-виробник
  • Австралія
Вид
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Олексій Беккер
    Відгук від покупця. Продавець: Ilana

    Обычный детский крем️,не кому не достучаться,по типу мы его не производим и и ТД и ТП ,производителя как я понял нет и номеров тоже,конечно это они себя показывают как что это не фармацевтической группа и ответственности не сут,
    НЕ ПОКУПАЙТЕ ДАННЫЙ ТОВАР

    Переваги:
    -------