Плівка з ефектом сауни Shape-Up for west Pink (060103)

Плівка з ефектом сауни Shape-Up for west Pink (060103)

Продавець:4ILI

4.5/5  ( 18 оцінок )

Є в наявності

92

80

40

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Плівка з ефектом сауни Shape up for west (швидке схуднення)

Думки про те, як схуднути і позбутися від ненависних кілограмчиків, присутні у кожної жінки протягом багатьох років і незалежно від віку і комплекції. Кожна з нас прагне бути краще, але про швидкому схудненні без особливих зусиль можна тільки мріяти.

З появою плівки-сауни Shape up for west Ваша мрія цілком може стати реальністю.

Принцип дії плівки полягає у створенні парникового ефекту на Вашій шкірі, коли виконання простої фізичного навантаження викликає підвищення температури тіла під плівкою і призводить до збільшення потовиділення у цих місцях і, відповідно, до виведенню зайвої рідини і схудненню.

Як відомо, обсяги талії і стегон йдуть найважче і при схудненні з допомогою дієти і тренувань обсяги губляться не там, де нам би хотілося. Плівки-обгортання допоможуть Вам худнути направлено в тих частинах тіла, де Ви бажаєте. Використовується на талії і стегнах, сідницях, литках, передпліччях - скрізь, де потрібна корекція.

Втрата рідини при застосуванні плівки SHAPE UP локальна, тому зневоднення організму Вам не загрожує, наприклад при застосуванні сечогінних засобів з метою схуднення за рахунок втрати рідини. Рясне питво в поєднанні з регулярним застосуванням плівки сауни сприяє швидкому схудненню (чим більше Ви потієте, тим швидше позбавляєтеся від зайвих сантиметрів) без навантаження на судинну систему і сушіння організму. Крім того, із шкіри активно виводяться накопичені шлаки і токсини.

Плівка з ефектом сауни являє собою дуже еластичний матеріал, який обертається навколо проблемного місця. Завдяки еластичності плівка щільно прилягає до тіла, не зміщується, але при цьому не сковує рухів. Обгортання краще поєднувати з фізичним навантаженням вдома або в тренажерному залі (плівка непомітна під одягом і не шарудить при рухах).

Застосовувати плівку можна неодноразово і при правильному догляді (промивання під водою з миючим засобом після кожного застосування) вона прослужить Вам довго. Перед застосуванням плівки-сауни необхідно очистити і висушити шкіру, для поліпшення дії можна зробити пілінг до обгортання. Застосування під плівку антицелюлітних засобів (гелі, водорості, ефірні олії, маски з глиною, мед і т. д.) підсилить ефект схуднення і буде сприяти підвищенню тонусу шкіри. За годину до застосування плівки і протягом години після тренування рекомендується утриматися від вживання їжі.

Перший ефект від застосування плівки помітний вже після 2 - 3 процедур!

Характеристики

Колір
  • Pink
Країна реєстрації бренда
  • Китай
Країна-виробник
  • Китай
Кількість у комплекті, шт.
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами