Синій чай Pakprom для поліпшення зору і шкіри Анчан Butterfly Pea Tea 50 гр

Синій чай Pakprom для поліпшення зору і шкіри Анчан Butterfly Pea Tea 50 гр

Продавець:Leelawadee

5/5  ( 18 оцінок )

Немає в наявності

184

12

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Тайський синій чай - це висушені квіти рослини під назвою Кліторія тройчаиая, сімейства бобових, різновид запашного горошку, від сюди і назва Butterfly Pea Tea (метеликовий горошок).

   Технологія приготування квіткового чаю:

Квітки збирають рано вранці, поки бутони ще не встигли відкритися. Після їх підсушують так, щоб залишилося трохи вологи. Після листя піддають спеціальній процедурі окислення, після чого ще раз висушують і згортають у довгі завитки. Такий спосіб обробки дозволяє зберегти всі корисні властивості.

   Корисні властивості:

Синій чай є ідеальним напоєм для людей, які в силу своєї професії дуже багато часу проводять за комп'ютером, оскільки тайський синій чай має дивовижні властивості - очищення і зміцнення судин очей. Таким чином, синій чайний напій покращує зір, сприяє зміцненню стінок судин.

Очищаючий тайський чай наділений специфічним смаком, який можна оцінити лише через деякий час після його вживання, до того ж рослина наділена унікальними властивостями, завдяки чому використовується в косметології та медицині.

Як і всі трав'яні чаї, синій чай має безліч корисних властивостей, завдяки високому вмісту вітамінів і різних мікроелементів.

У складі чаю є комплекс вітамінів - С, К, D, Е, вітаміни групи В і такі елементи, як марганець, залізо і фосфор.

Цей напій надає благотворний вплив на стан організму. Це підтверджують не тільки численні клінічні дослідження, але й відгуки людей регулярно його вживають. Синій чай з Таїланду володіє рядом корисних властивостей:

   Дія:

-здатний очищати і зміцнювати кровоносні судини;

-допомагає боротися з хронічною втомою;

-покращує мозковий кровообіг;

-заспокоює нервову систему і допомагає боротися зі стресами;

-прискорює обмінні процеси в організмі і бореться із зайвими кілограмами;

-нормалізує артеріальний тиск;

-очищає судини очей і сприяє поліпшенню зору;

-зменшує випадання волосся і сприяє їх зростанню.


Чай володіє приємним ароматом, яскравим кольором і слабким смаком. Тому, для поліпшення смакових якостей напою, можна додавати до нього при заварюванні м'яту, лимон або листочок смородини.

  Рекомендації заварювання зеленого чаю:

Краще всього використовувати для заварки скляний посуд або білий фарфор. Для збереження всіх корисних речовин тайський чай необхідно заварювати некрутим окропом, а водою з температурою приблизно 90 градусів, заварювати приблизно 2-3 хв. Буде достатньо 3-5 квіток на 250 мл води при одноразової заварці, якщо ж ви хочете заварювати «протокою», тоді порція повинна бути 8-15 квіток на 100 мл води. Синій напій готовий до вживання. Він відмінно поєднується з м'ятою, лимоном і медом. Між іншим, лимон робить синій чай фіолетовим, а його смак стає більш пікантним.

Для профілактики рекомендується застосовувати 3-4 рази в тиждень, для лікування 3 рази в день, щотижня робити перерву на 7 днів.

   Застосування в кулінарії:

Завдяки незвичайному синього кольору чай з Таїланду широко застосовується в кулінарії як натуральний барвник. З його допомогою можна чудово прикрасити будь-який десерт. На батьківщині цього чаю їм фарбують навіть рис. Завдяки синьому чаю можна зробити не тільки незвичайне, гарне на вигляд частування, але і додати в нього масу корисних якостей.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами