Крем Abhaibhubejhr від герпесу Payayor 10 гр

Крем Abhaibhubejhr від герпесу Payayor 10 гр

Продавець:Leelawadee

5/5  ( 30 оцінок )

95

Є в наявності

8

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

   
   Тайська косметика та аптека пропонує бактерицидний та протизапальний крем PAYAYOR на основі тропічної рослини Clinacanthus Nutans (Burm.f) Lindau (Клінакантус нутанс).

   Мазь PAYAYOR показана як засіб зовнішнього застосування для лікування вірусу простого герпесу другого типу , алергічних реакцій на шкірі, кропив'янці, свербіні, печінні шкіри, при укусах комах. Також можна використовувати для лікування фурункулів та інших шкірних захворюваннях, у тому числі бері-бері.

    Clinacanthus Nutans (Burm.f) Lindau (Клінакантус нутанс) – Листя Клинакантуса використовують у тропічному кліматі для лікування алергічної реакції на шкірі, кропив'янці, при болі, свербіння та печіння після зустрічі з москітами або комарами. Крім того, в Південно-Східній Азії Клінакантус використовують як протиотруту при укусах змій та скорпіонів.

   У наукових дослідженнях Clinacanthus Nutans не тільки підтвердив антигерпетичні властивості, але також виявив свої противірусні властивості та застосовується для хворих на різні модифікації вірусу грипу, у тому числі грипу A (H1N1) – зазначено, що він має здатність захищати від вірусу грипу. Є антиоксидантом.

    Спосіб застосування:

  Нанести на уражену ділянку шкіри 3-5 разів на день.

Характеристики

Вид
Країна-виробник
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами