Крем "БІФЛЕКС". Комбінований хондропротектор Georg BioSystems 30 г

Крем "БІФЛЕКС". Комбінований хондропротектор Georg BioSystems 30 г

Продавець:Cosmomedical shop

5/5  ( 15 оцінок )

91

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Крем "БІФЛЕКС" рекомендується застосовувати в якості допоміжного засобу в комплексній терапії для відновлення хрящової тканини, поліпшення кровообігу та зняття запалення в суглобах.

Властивості активних компонентів:

Хондроїтину сульфат - високомолекулярний мукополісахарид, який знаходиться в значних кількостях в різних видах сполучної тканини, особливо хрящовій. Стимулює процеси регенерації хрящової тканини, сприяє відновленню суглобової сумки, хрящових поверхонь суглобів, грає роль природного мастила суглобових поверхонь, а також уповільнює резорбцію кісткової тканини, знижує втрати кальцію, що прискорює процеси відновлення кісткової тканини і полегшує рухливість уражених суглобів. Важливою дією хондроїтину сульфату є його здатність пригнічувати дію специфічних ферментів, що руйнують сполучну тканину.
D-глюкозаміну гідрохлорид бере участь в синтезі протеогліканів, гіалуронової, хондроїтинсірчаної кислот та інших речовин, які є будівельним матеріалом для суглобових оболонок, внутрішньосуглобової рідини і хрящової тканини. Нормалізує відкладення кальцію в кістковій тканині.
Комбінацію хондроїтину сульфату і D-глюкозаміну гідрохлориду рекомендується використовувати при артрозах (коксартрозі, гонартрозі, спондилоартрозі) та остеохондрозі; для профілактики дегенеративних уражень суглобів при захворюваннях опорно-рухового апарату; при підвищеному функціональному навантаженні на суглоби (надмірна вага, фізичні навантаження).
Екстракт бодяги забезпечує трансдермальну (ту, що проводить через шкірний бар'єр) дію, що дозволяє активним речовинам краще проникати через клітинні мембрани. Надає виражену протизапальну і протинабрякову дію.

Взаємодія вищенаведених компонентів забезпечує регенерувальний, протизапальний і аналгезивний ефект, значно покращує рухливість суглобів.

Характеристики

Склад
  • AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, DIMETHICONE, CHONDROITIN SULFATE, GLUCOSAMINE HCl, SPONGILLA LACUSTRIS FRAGILIS, CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-20, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, 2-BROM
Країна-виробник
  • Україна
Вид
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами