Добавка дієтична "Горлоспас-ТАБС" Georg BioSystems таблетки для розсмоктування по 0,5 г 20 таблеток

Добавка дієтична "Горлоспас-ТАБС" Georg BioSystems таблетки для розсмоктування по 0,5 г 20 таблеток

Продавець:Cosmomedical shop

5/5  ( 15 оцінок )

139

Є в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

"Горлоспас-ТАБС" таблетки для розсмоктування.

Склад: екстракт моху ісландського, ментол, ефірна олія евкаліпту, екстракт шавлії, екстракт календули; допоміжні речовини: сорбітол, мікрокристалічна целюлоза, екстракт стевії, стеарат магнію, двоокис титану.

Рекомендації щодо застосування:

  • сприяє нормалізації функціонування слизової оболонки горла і гортані;
  • сприяє зменшенню подразнення, першіння і сухості у горлі, полегшенню дихання під час сезонних застудних захворювань дихальних шляхів;
  • має м'які відхаркувальні властивості.

Активні компоненти:

Екстракт моху ісландського зволожує, заспокоює і захищає слизову оболонку горла, гортані та голосових зв'язок. Зменшує її подразнення, надаючи пом'якшувальну дію.
Ментол надає місцевоанестезуючу дію. Сприяє зменшенню болю в горлі під час ковтання.
Ефірна олія евкаліпту має протизапальними властивостями, пом'якшує, зменшує неприємні відчуття дискомфорту й сухості в горлі.
Екстракт шавлії забезпечує антисептичні та протизапальні властивості.
Екстракт календули демонструє протизапальну та антисептичну дію. Стимулює регенерацію пошкодженої слизової оболонки, зменшує її подразнення.

Спосіб застосування: дітям від 6 до 12 років: по 1 таблетці до 4 разів на добу після вживання їжі; дорослим і дітям від 12 років по 1 таблетці до 6 разів на добу після вживання їжі.
Таблетку для розсмоктування слід тримати в роті до повного розчинення, без застосування будь-якої додаткової рідини, утримуючись від прийому їжі та пиття протягом 30 хвилин. Під час розсмоктування рівномірно переміщуйте таблетку по всій ротовій порожнині. Не слід розжовувати, подрібнювати або ковтати таблетку. Інтервал між розсмоктуванням таблеток повинен становити не менше 1 год. Дітям таблетку рекомендується вживати під наглядом дорослих.
Тривалість і конкретна частота вживання визначається індивідуально. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Перед застосуванням слід проконсультуватися з лікарем.

Харчова (поживна) цінність рекомендованої добової дози для дітей віком від 6 до 12 років: білки - 0,004 g (г), жири - 0,002 g (г), вуглеводи - 1,1 g (г).

Енергетична цінність (калорійність) рекомендованої добової дози для дітей віком від 6 до 12 років: 4,4 kcal (ккал) / 18,4 kJ (кДж).

Харчова (поживна) цінність рекомендованої добової дози для дітей віком від 12 років і дорослих: білки - 0,006 g (г), жири - 0,003 g (г), вуглеводи - 1,64 g (г).

Енергетична цінність (калорійність) рекомендованої добової дози для дітей віком від 12 років і дорослих: 6,6 kcal (ккал) / 27,6 kJ (кДж).

Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів, вагітні, годування грудьми немовля, діти до 6 років.

Не є лікарським засобом. Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Характеристики

Склад
  • Екстракт моху ісландського, ментол, ефірна олія евкаліпта, екстракт шавлії, екстракт календули; допоміжні речовини: сорбітол, мікрокристалічна целюлоза, екстракт стевії, магнію стеарат, діоксид титану. Без ГМО.
Застосування
  • Дітям віком від 6 до 12 років: по 1 таблетці до 4 разів на добу після вживання їжі. Дорослим та дітям від 12 років: по 1 таблетці до 6 разів на добу після вживання їжі.
Країна-виробник
  • Україна
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами