Кварцова бактерицидна лампа RADO UVC ST-XD-01 для стерилізації та дезінфекції , подвійної дії.

14 відгуків

Код:  202754887

Кварцова бактерицидна лампа RADO UVC ST-XD-01 для стерилізації та дезінфекції , подвійної дії.

14 відгуків

Код:  202754887

Продавець:S O L

4.8/5  ( 48 оцінок )

2 967

2 564

Немає в наявності

105

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Лампа RADO UVC - це потужна , побутова , бактерицидна лампа , подвійної дії , яка використовується для знищення мікробів і різного роду вірусних інфекцій . Подвійне бактеріологічне дію даного приладу досягається за рахунок кварцування і виділення озону . Компанія використовує тільки перевірені і якісні лампи власного виробництва зі спеціального кварцового скла, які пропускають обидва спектру : проти вірусів і бактерій , це довжина хвилі 254 нм і спектр при довжині хвилі 185 нм , який використовується для озонації повітря в приміщенні , повітря збагачується озоном і має характерний запах. Міжнародна абревіатура UVC означає , що лінійка ламп RADO використовує лампи високої якості і що вони мають дезінфікуючі властивості .

Ультрафіолетовий спектр у цій лампі використовується для придушення і знищення вірусів . Озон , що виділяється лампою шляхом змішування з повітрям зупиняє ріст мікробів і вірусів , а потім їх знищує . Цей газ , виділюваний лампою , виходить з кисню , шляхом іонізації при високовольтному електричному розряді . Таким чином кварцова лампа RADO проводить детоксикацію , дезінфекцію , дезодорування , усунення хлору , очищення повітря . Всі предмети , де б вони не знаходилися , піддаються подвійний дезінфікуючої обробки.

Модель RADO UVC 01 є флагманом у лінійці кварцових ламп RADO , ще цю модель називають вбивцею вірусів , за її перевірене часом ефективність , вона універсальна і зручна в експлуатації , вона має малу вагу , її легко переносять по черзі в оброблювані приміщення , у лампи надійна плоска платформа , що надає їй стійкість .

За допомогою даної лампи досягається ефект дезінфекції на поверхні предметів у повітрі і воді , а також усуваються запліснявілі запахи комах і формальдегідів.

При обробці приміщень ультрафіолетова і озонова дезінфекція руйнує ДНК і РНК шкідливих мікроорганізмів , вбиваючи їх і змушуючи втрачати здатність до розмноження .

Область застосування ламп RADO обширна , а саме на медичних підприємствах , в харчовому виробництві , в м'ясних цехах , молочних заводах , особливо в дитячих садках , навчальних закладах , офісних будівлях , в житлових приміщеннях .

Особливо ефективність ламп RADO проявляється в період розпалу сезонних вірусних інфекцій .

Кварцова лампа RADO випромінює потік променів на 360 * і встановлювати її можна посередині оброблюваного приміщення , висота установки при цьому значення не має .

Кварцова лампа RADO має надійну упаковку , перебувати у пінопластовому коробці , яка в свою чергу вставляється в картонну коробку . У кожній картонній коробці вкладений подарунковий фірмовий пакет з символікою RADO . Дана лампа є хорошим подарунком .

Бактерицидна кварцова лампа RADO UVC 01 є лампою відкритого типу , а це значить , що при роботі даної лампи всередині оброблюваного приміщення не повинні перебувати люди , тварини , а також бажано прибрати зелені рослини .

В даному приладі є таймер часу , в залежності яке приміщення по площі Ви обробляєте , такий час Ви виставляєте . Кнопка управління є на лампі , одне натискання 15 хв , два натискання 30 хв , три натискання 60 хв , також можна управляти лампою за допомогою пульта управління , він йде в комплекті . При включенні лампи , у Вас після включення є 10 секунд , щоб залишити оброблюваний приміщення , тобто при натисканні на кнопку включення лампа автоматично сама включитися через 10 секунд .

Рекомендується в період епідемій та інших вірусних інфекцій , проводити дезінфекцію приміщень щодня . Для профілактичного знезараження лампу достатньо включати 1 - 2 рази на тиждень . При боротьбі з грибками і цвіллю , а також зростанням суперечка , проблемне приміщення рекомендується опромінювати з періодичністю раз на три дні протягом місяця. З метою обробки повітря та поверхонь після перебування інфікованих людей або брудних тварин рекомендується включати лампу якомога швидше після того , як вони покинуть приміщення .

Обов'язкове правило , яке слід дотримуватися , завжди після проведення дезінфекції слід провітрити оброблюваний приміщення протягом 10 - 15 хвилин .





Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 14

  • Юлия Шевелева
    Відгук від покупця. Продавець: S O L

    Лампа классная и удобная. Я уверенна в её качестве, потому что у неё есть все сертификаты и она действительно может убивать все живое в т.ч вирусы.
    Стоит своих денег, потому что класс лампы и свойства можно легко нагуглить и убедиться в стандарте защиты от биологической опасности. Можно найти дешевле, но я бы не рисковала потому что она еще и удобная. Удобная тем, что включаешь её, она издает звуковой сигнал и есть время уйти, а это очень важно! И пульт работает через стены. Пульт приходит с батарейками, спасибо магазину за это, не все ложат батарейки. Лампа маленькая и легкая, меньше чем на фото, и это большой плюс, потому что не громоздкая, и даже в маленькой квартире поместится где угодно+удобно транспортировать, если вы часто переезжаете(не выкидывайте пенопласт после неё )
    Ещё лампу можно менять, что тоже большой плюс, хотя и этой хватит с головой, как минимум пережить корону точно. В общем, мне понравилось всё и доставка была вовремя, а продавец адекватный, на все ответил и всё объяснил.

    Переваги:
    Классная лампа
    Недоліки:
    Не обнаружила
  • Ирина Споденюк
    Відгук від покупця. Продавець: S O L
  • Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: S O L

    Почему лампа издаёт белый цвет, а не фиолетовый???

Дивитися всі відгуки до товару у продавця →