Реабілітаційна медична ліжко Reha-bed LEO 290

Реабілітаційна медична ліжко Reha-bed LEO 290

Продавець:The Goods

Немає в наявності

55 360

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Следуя требованиям рынка и современному дизайну на рынке здравоохранения, мы изобрели новую кровать Leo 290. Она отвечает самым высоким мировым стандартам и обеспечивает полную поддержку для людей, которые нуждаются в длительном уходе. Мы используем уникальную конструкцию пантографа, чтобы придать кровати гибкость и современный вид. Все электрические элементы, такие как приводы и блок управления, спрятаны под платформой матраса и не видны пользователю. Конструкция новой кровати не зависит от деревянного каркаса, который можно заменить на новый, не влияя на функции кровати.

Діапазон вибору висоти Leo 290 від 290 мм до 800 мм. Діапазон регулювання допомагає медичному персоналу піклуватися про своїх пацієнтів і забезпечує додаткову безпеку для користувачів ліжок. Твердий каркас ліжка дає вам справжню стабільність і в той же час легкий дизайн. Нові дерев'яні розділені бічні поручні в пропорції 40/60 вздовж ліжка. Вони захищають пацієнта від падіння і значно полегшують підйом і підйом з ліжка. Вони зроблені з цільного дерева і сріблястого металевого каркасу, який поєднує в собі стиль, комфорт і практичність. Leo 290 оснащений коліщатками 100 мм. Сучасна пантографическая конструкція ліжка з 6 точками опори забезпечує стійкість. Винятковим для Leo є величезний діапазон висоти 50 див.

- чотирьохсекційна функціональне ліжко
- електричне регулювання спинки, колінного згину і висоти
- регулювання висоти 29-84см

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник
  • Польща
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами