Турмалиновая картка при захисті серця з біофотонами Схід

Турмалиновая картка при захисті серця з біофотонами Схід

Є в наявності

499

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Турмалиновая картка при захисті серця з біофотонами Схід.

Причина найбільш поширених недуг — недостатнє надходження кисню і поживних речовин через хвороби коронарних судин. Така проблема може виникати в результаті закупорки судин бляшками бляшками і через підвищення в'язкості крові.

Зараз для отримання матеріалу з цілющими біофотонами, розташованого між пластиковими поверхнями картки, використовуються сировина з дуже подрібнених цілющих трав. Таким чином, вплив біофотонів щось близько до дії гомеопатичних препаратів.

Оскільки частинки рослинної сировини дуже дрібні (нано-розміри), вони мають величезну площу, а отже, і високу інтенсивність випромінювання біофотонів. Тільки природна сировина і технологія для виготовлення продукції з біофотонами повністю відповідають екологічним вимогам. Вона абсолютно нешкідлива, не має побічних ефектів і не викликає алергії. Матеріал картки не впливає на магнітні кредитні картки, не взаємодіє з електромагнітними полями.

*Однак ви повинні розуміти, що ми не даємо жодних гарантій, всі результати індивідуальні і залежать від специфіки кожного клієнта.

Картка діє 3 роки. Зберігати її слід при кімнатній температурі в захищеному від світла місці, захищати від натиску, зламу, подряпин, забруднень. Не можна допускати намокання.

Застосування: картку потрібно розмістити в області серця (можна прикріпити до шнурку або покласти в нагрудну кишеню), на проекції хворого органу, в області скроні для стимуляції роботи мозку. Безперервно носити можна не більше 12 годин. Картку зручно брати з собою в поїздки.

Характеристики

Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами