Гель для суглобів, кісток і м'язів Ilana СустаФаст 75 мл

Гель для суглобів, кісток і м'язів Ilana СустаФаст 75 мл

Продавець:Ilana

4.9/5  ( 48 оцінок )

199

Є в наявності

27

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Препарат Сустафаст має багато переваг, за рахунок яких він вигідно виділяється на тлі інших медикаментозних засобів. До його основних дій можна віднести:

моментальне усунення запалення і зняття набряклості; повне відновлення пошкоджених хрящів і суглобів, та їх зміцнення; блокування виникаючих больових відчуттів; ;захист всього опорно-рухового апарату, якщо людина відчуває інтенсивні фізичні навантаження.

І це ще не всі переваги такого засобу. До його додаткових плюсів можна віднести:

природність і безпека кожного компонента; швидке надання лікувального впливу; простота і легкість у використанні; відсутність протипоказань і побічних ефектів; підходить для людей різного віку; склад

Основа даного гелю є повністю натуральною. У ньому не міститься жодних шкідливих речовин та синтетичних добавок, які б спровокували появу побічних ефектів або алергічних реакцій. Кожен компонент, що у склад такого засобу, має природне походження. При цьому будь-який з інгредієнтів посилює дію інших, за рахунок чого і вдається досягти дійсно швидкого та ефективного лікувального результату.

Найактивнішими компонентами є:

гліцерин, цетеарет-20, цетеариловий спирт, вазелінове масло, кукурудзяна олія, моностеарат гліцерину, екстракт живокосту, вода, етоксидигліколь, карбопол, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, диклофенак Na, бджолиний віск, триетаноламін, ефірна олія, 2-бромо-2-нітропопан-1, 3-діол. Принцип дії

Приголомшлива ефективність від використання гелю Сустафаст досягається за рахунок того, що його компоненти, як засіб виявляється на поверхні шкіри, починають проникати в найглибші шари дерми. Через війну мінералам і вітамінам вдається досягти суглобів та його вогнищ запалення. Завдяки цьому людина одразу відчуває значне полегшення. Біль та дискомфорт зникають. Через кілька годин спадає помітна набряклість м'яких тканин.

Гель також має розігріваючу дію, завдяки чому пригнічуються всі інфекційні процеси, що відбуваються в області пошкодження. Надалі стан суглобів значно покращується, кістки зміцнюються, синовіальна рідина починає вироблятися у потрібному обсязі. Зникає тертя, проходить ломота та хрускіт. Людина знову знаходить можливість жити повноцінно та активно, незважаючи на свій вік.

Інструкція з правильного використання гелю Сустафаст
Перед застосуванням представленого засобу слід ознайомитися з інструкцією, що додається. Весь процес застосування не викличе складнощів і не вимагатиме суттєвої зміни звичного розпорядку дня. Спочатку пошкоджену ділянку слід промити під теплою водою. Потім шкіра витирається рушником і на неї у невеликій кількості наноситься сам гель. Робити це потрібно акуратними, масажними рухами, втираючи його в поверхню протягом 3-5 хвилин 2-3 рази на день.

Особливо ретельно обробляються ті ділянки, які найбільше болять. Позитивна зміна загального стану можна відчути вже після першого застосування.

Тривалість курсу становить 2 тижні. А в подальшому такий препарат можна використовувати щорічно з профілактичною метою. Особливо це стосується людей пенсійного віку, які найчастіше стикаються з проблемами кісткової системи.

Характеристики

Країна-виробник
  • Індія
Вид
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами