Відгуки покупців про Кінезіо тейп Nasara 5 см х 5 м бежевий

2 відгуки

Код:  208495093

Залиште свій відгук про цей товар
  • Ирина Гигера
    Відгук від покупця. Продавець: Реабілітація та спорт

    Якістю тейпа задоволена, свої функції виконує відмінно, добре клеїться і тримається. Після зняття не залишається шматочків клейової основи. При користуванні тейпом не виникало алергічних реакцій на нього. На чутливих ділянках, звичайно, треба з обережністю використовувати.
    Якість обслуговування добра, менеджери привітні, товар доставлений вчасно. Дякую!

    Переваги:
    Зручний у використанні, не викликає алергію, прийнятна ціна.
    • Реабілітація та спорт

      Дякуємо Вам за відгук, за довіру! Сподіваємося на подальшу співпрацю.

  • Катерина
    Продавець: Реабілітація та спорт

    Тейп заказала у продавца бежевого цвета, пришёл желтый. Сам тейп пахнет клеем , что для меня кормящей матери не приемлемо. Вызвал на втрой день жуткую аллергию по всей поверхности наклеивания. Не рекомендую.

    Переваги:
    Нормально клеится
    Недоліки:
    Пахнет клеем, вызвал аллергию,
    • Продавець Реабілітація та спорт

      Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок. Щодо кольору - нам прикро, що сталася така помилка. Якби Ви одразу звернулися - ми б, звичайно, його поміняли. Як спробу залагодити цю ситуацію, надсилаємо вам прекати бежевого кольору в подарунок.
      Щодо реакції шкіри: по-перше: це може бути не алергія, а неправильно знятий тейп ( різко здертий), поклейка на необроблену шкіру, аплікація нанесена не вірно (перетягнута). по-друге: мінімальна можливість виникнення алергічної реакції присутня
      Це зумовлено індивідуальною реакцією організму. А особливо в період грудного вигодовування гормональний фон не внормований, тому ймовірність зростає. Проте хочемо зауважити, що звернень щодо алергічних реакцій на кінезіотейп NASARA вкрай мало. Сподіваємося на те, що цей випадок не повпливає на подальше з Вами спілкування